GÜLİZAR BİÇER KARACA, “AKP ÖRÜGÜTÜ TELAŞ İÇİNDE”

GÜLİZAR BİÇER KARACA, “AKP ÖRÜGÜTÜ TELAŞ İÇİNDE”

Gülizar Biçer Karaca, 28 Ocak’ta AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesinde AKP örgütünü telaş sardığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 28 Ocak’ta AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesinde AKP örgütünü telaş sardığını söyledi. İşte Gülizar Biçer Karaca’nın açıklamaları:

AKP’DE, ERDOĞAN MİTİNGİNE KATILIM KAYGISI VE PANİĞİ

AKP Denizli İl Örgütünü bir panik, bir telaş sardı. 28’inde Genel Başkanlarının Denizli ziyaretinde miting alanını dolduramayacağını gören AKP İl Başkanı, hemşehrilerimizin telefonlarına sesli mesaj göndererek mitinge davet ediyor. Soruyorum: Denizlili hemşerilerimin her birinin telefon numarasını nerden ve nasıl elde ettiniz? Kişisel verileri koruma kanununa göre bunun bir suç olduğunu biliyor musunuz? Denizlili hemşerilerimizden bu telefon numaralarına mesaj etmek ve numaraları elde etmek için bir izin aldınız mı? Elbette almadınız. Hepimiz biliyoruz. 

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN, SADECE AKPLİLERİN Mİ TÜM DENİZLİLİLERİN Mİ BELEDİYE BAŞKANISINIZ?

Arama ve sesli mesaj gönderme trafiğini sürdürenler arasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da varmış. Ne acı… Belediye Başkanı olarak AKP rozetini çıkaramaması, tüm Denizlililerin belediye başkanı değilmiş gibi kamu kaynaklarını AKP için hizmete sunması kabul edilemez. Ses kayıtları dört bir elden Denizlililere gönderiliyor. Düştükleri durum içler acısı! 

DENİZLİLİLERİN RIZASI YOK

Buradan bütün hemşehrilerime sesleniyorum: Telefon numaralarınızı izinsiz elde eden ve Denizlili hemşerilerimin o miting alanına gelmeyeceğinden ciddi şekilde kaygı duyan AKP il başkanına o gün o mitinge gitmeyerek Denizli’nin gür sesini Denizli’nin “artık yeter söz de karar da benim” diyen haykırışını göstereceğinizi düşünüyorum.