GÜLBAY, YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

GÜLBAY, YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından, bu yıl 7'incisi düzenlediği yarışmada 2'inci kez "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" seçilen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay Kayseri’de düzenlenen…

BAŞKAN GÜLBAY YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ TÖRENLE ALDI.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından, bu yıl 7'incisi düzenlediği yarışmada 2'inci kez "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" seçilen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay Kayseri’de düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Geçtiğimiz günlerde Medya HD yayın kuruluş tarafından Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’a verilen “Altın İmza Başarı Ödülü”nden sonra bu kez de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen anket sonucunda Gülbay, “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” verilmişti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’a ikinci kez verilen ödül, Çevre Sağlığı kategorisinde “Yeniden Yeşil Buldan Projesi” çerçevesinde çevre bilinci oluşturmak, vatandaşlık bilincini ve sahiplenme bilincini geliştirmek adına özellikle çocuklarla birlikte davul zurna eşliğinde çöp toplama çalışmalarından dolayı verildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin katıldığı ve Kayseri Erciyes Tekir Yaylası Kardan Adam Tesislerinde düzenlenen törende Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz verdi. Gülbay’la birlikte hayata geçirdikleri değişik projelerden dolayı ödüle hak kazanan diğer belediye başkanlarının da ödülleri verildi.

“Yılın Başarılı Belediye Başkanı” ödülünü bu yıl ikinci kez almasıyla ilgili olarak konuşan Başkan Gülbay, bu ödüle ikinci kez layık görülmesine çok mutlu olduğunu belirterek, “Yeniden Yeşil Buldan Projesi ile olması beni çok daha fazla sevindirdi. Çocuklarla davul zurna eşliğinde çöp toplamayı da kapsayan bu proje ile doğru bir şekilde hareket ettiğimiz kanıtlandı. Önceleri vatandaşlarımız tarafından yadırganan belediye başkanının da çocuklarla birlikte çöp toplamasının çevre bilincini arttırmak, yurttaşlık bilincini geliştirmek ve kentine sahiplenmek anlayışını pekiştirmek adına isabetli bir proje olarak tescillenmesi bizleri çok sevindirdi. Aldığımız bu ödül, parçası olmaktan hep gurur duyduğum Buldan’ın insanına, özellikle de çocuklarına bir armağandır.” dedi.