Gözlükaya, vefatının 10. yılında mezarı başında anıldı

Gözlükaya, vefatının 10. yılında mezarı başında anıldı

Denizli'nin önde gelen siyasilerinden Demokrat Parti (DP) 19. 20. ve 21. Dönem Milletvekili Mehmet Gözlükaya, vefatının 10. yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Denizli’de Demokrat Parti (DP) 19.20 ve 21. Dönem Milletvekili Mehmet Gözlükaya, vefatının 10. yılında Tavas İlçesine bağlı Nikfer Mahallesi’ndeki mezarı başında sevenleri tarafından anıldı. Anma törenine, DP İl Başkanı Yıldıray Akıncı, Gözlükaya'nın ailesi, yakın dostları, siyasi arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Mezarlık ziyaretinde, Gözlükaya'nın siyasi kariyeri, vatanseverliği ve Denizli'ye olan katkıları bir kez daha hatırlanarak anıldı.

DP İl Başkanı Akıncı, Gözlükaya'nın liderlik vasıfları, samimiyeti ve halka duyduğu sevgi ile bilinen kişiliğini övgüyle ifade etti. Akıncı, “Mehmet Gözlükaya, Denizli'ye olan hizmetleri ve vatansever duruşuyla unutulmaz bir siyasetçidir. Denizli için başlattığı projeler ve halka yönelik duyarlılığını her zaman hatırlayacağız. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum” dedi. Tören, Gözlükaya'nın mezarı başında gerçekleştirilen dualar eşliğinde son buldu. Katılımcılar, sevilen siyasetçinin manevi huzurunda bir araya gelerek, onun anısına saygı gösterdiler. Gözlükaya'nın vefatının 10. yılında düzenlenen anma töreni, onun özlemle anılmasını ve bıraktığı siyasi mirasın yaşatılmasını amaçlayarak sona erdi.