GÖKHAN ECDAT TOPRAKLARINA GİTMEK İSTİYOR

GÖKHAN ECDAT TOPRAKLARINA GİTMEK İSTİYOR

Down Sendromlu Gökhan Ceylan , Ejdat topraklarını merak ediyor ve Çanakkale'ye gitmek istiyor.

Down Sendromlu Gökhan Ceylan , Ejdat topraklarını merak ediyor ve Çanakkale'ye gitmek istiyor. Denizli Büyükşehir ve Merkezefendi Belediyesi Gökhan'ın rahatsızlığından dolayı ayrıca Çanakkale'ye göndermenin yollarını arıyorlar.

Gökhan Ceylan Denizli'de daha ziyade Denizlispor ve Horoz sevdası ile bilinen Down Sendromlu bir genç. Babası Halil Ceylan onun bütün dertleri ile ilgileniyor. Gökhan televizyonlarda ve gazetelerde Çanakkale fotoğrafları ve haberlerini gördükçe babasına buraya gitmek istediğini söylüyor, ancak maddi imkanlar buna elvermiyor. Beleidyelerin düzenlediği gezilere ise rahatsızlığı dolayısı ile hem çocuğun hem de diğer misafirlerin rahat edemeyeceğine düşünen yetkililer formül arıyorlardı. 

Ancak Gökhan artık sabır göstermedi ve Sosyal Medya hesabından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile çekilmiş fotoğrafını koyarak '' Beni Çanakkale'ye gönder Osman Amca '' diye yazdırmış. 

Babası Halil Ceylan Gökhan'ın Denizlispor'un deplasmanlarına da gttiğini belirterek yolculuklarda kimseye bir rahatsızlığı ve sorunu olmuyor, Bu konuda osman Zolan Başkanı'mızın desteğini bekliyoruz. Yoksa artık Gökhan'ı durduramıyoruz, illa oralara gitmek sitiyor dedi.

Bu özel çocuklara çok duyarlı olduğu bilinen Başkan Osman Zolan bakalım bu duruma nasıl bir çözüm üretecek.