GÖKÇE USLU, DÜNYA EVİNE GİRDİ

GÖKÇE USLU, DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kızılcabölük eski ve son Belediye Başkanı Yaz-ar Bir Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun doktor olan kızı Gökçe rüya gibi bir düğünle hayatını Ferhat Can Yiğit ile birleştirdi. Gökçe Uslu ile…

Kızılcabölük eski ve son Belediye Başkanı Yaz-ar Bir Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun doktor olan kızı Gökçe rüya gibi bir düğünle hayatını Ferhat Can Yiğit ile birleştirdi. Gökçe Uslu ile Ferhat Can Yiğit'in düğünü Eko Yiğit Düğün Salonunda yapıldı.

Egeli Yazar Bir Genel Başkanı, Karikatürist, Kızılcabölük eski Belediye Başkanı Abülkadir Uslu ve eşi Hatice Uslu’nun doktor kızları Gökçe Uslu, Ferhat Can Yiğit’le rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Davetliler arasında Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Ege Yazarlar, Şairler, Sanatçılar vardı.

Düğünden sonra açıklama yapan Abdülkadir Uslu mutluluklarını dile getirerek, “CHP Milletvekili Kazım Aslan, MHP Denizli eski milletvekillerinden Ali Keskin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol olmak üzere düğünümüzü onurlandıran, çiçek gönderen, arayıp kutlayan tüm dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.