GEYLAN, BU YURDA HAYRAN KALDI

GEYLAN, BU YURDA HAYRAN KALDI

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi’nin düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısı ve piknik etkinliğine katılmak üzere ilimize gelen TES Genel Başkanı Talip Geylan, Başbuğ Alparslan Türkeş…

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi’nin düzenlediği genişletilmiş istişare toplantısı ve piknik etkinliğine katılmak üzere ilimize gelen TES Genel Başkanı Talip Geylan, Başbuğ Alparslan Türkeş Öğrenci Yurduna hayran kaldı.

TES Genel Başkanı Talip Geylan, TES Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaşar Şahindoğan, TES Şube Başkanı Emre Erdoğan ile birlikte Pamukkale İlçesi Kınıklı mahallesinde bulunan  Başbuğ Alparslan Türkeş Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ve Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han tarafından karşılanan Geylan ve beraberindekiler, Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu’ndan yurt hakkında bilgi aldı. Dört katlı yurt binasını inceleyen Geylan, hayranlığını gizleyemedi. Geylan, “Hepinizin bildiği gibi Ülkemizin en önemli sorunlarından biri de öğrencilerilerimizin barınma ihtiyacı. Ülkemizin neredeyse her yerinde yurt ihtiyacı bulunuyor. Denizli’ye böyle modern bir binayı kazandıranlara, emeği geçenlere, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca fiyatı da son derece uygun. Başta Yaşar Başkan olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu da ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Talip Geylan ve TES heyetine teşekkür etti.