Gerzeleli kadınlar mahalle esnafına destek için buluştu

Gerzeleli kadınlar mahalle esnafına destek için buluştu

Merkezefendi ilçesinde dayanışma için düzenlenen etkinlikte kendisine alışveriş çeki çıkan kadınlar, mahalledeki esnaflardan indirimli alışveriş fırsatı yakaladı

(İHA) - Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde dayanışma için düzenlenen etkinlikte kendisine alışveriş çeki çıkan kadınlar, mahalledeki esnaflardan indirimli alışveriş fırsatı yakaladı.

Merkezefendi ilçesine bağlı Gerzele Mahallesinin kadınları, mahalle esnafının sponsorluğunda Taşev sosyal tesisinde bir araya geldi. Gerzele mahallesindeki kadınları bir araya getirip dayanışmanın sağlanması amacıyla yapılan organizasyonu eczacı Fatma Başer gerçekleştirdi.

Gerzeleli esnafların sponsorluğunda Taşev’de toplanan yaklaşık 100 kadar mahalleli kadın, gönüllerince eğlendi. Çekilişlerin de yapıldığı gecede kendisine alışveriş çeki çıkan kadınlar, mahalledeki esnaflardan indirimli alışveriş fırsatı yakaladı.

Etkinlik hakkında bilgi veren eczacı Fatma Başer, “Mahalledeki birlik ve beraberliği sağlamak için esnaflarımızın destekleri ile yapılan eğlence gecemize katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.