GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI NAZLIER, GENÇLERLE BULUŞTU

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI NAZLIER, GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer, 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programı kapsamında Denizli’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.

“İlk Oyum Erdoğana İlk Oyum AK Partiye” programı kapsamında AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve yönetimi Denizli’nin tüm ilçelerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle buluştu. Başkan Nazlıer, “Hür iradeleri ve aklıselimle tercihleri sadece AK Parti ve Erdoğan'dan yana değil, gelecek kuşaklara umut olacak Türkiye Yüzyılı ufkundan, vizyonundan yana olacak” dedi.

“2023’TE SEÇİMİ ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Gençlerle bir araya gelen Başkan Nazlıer, “Denizli’de gençlerimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oldukça güveniyor. Bizler inanıyoruz ki önümüzdeki seçimlerde ilk defa oy kullanacak gençler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan yapacak.  Böylece AK Parti ülkemizde yeni bir rekor kıracak.  Ülkemizdeki tüm il, ilçe ve mahallelerde gerçekleştireceğimiz 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programlarıyla Haziran 2023’te seçimi zaferle taçlandıracağımızı biliyoruz.  AK Gençlik her zaman olduğu gibi o zaman da sandığa mührünü vuracak” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜNGÖR “BİZLER GENÇLERİMİZE İNANIYORUZ”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ile birlikte 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programına katılan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ise, “2023 seçimlerinde 6 milyon gencimiz ilk defa sandığa gidecek. Kendi özgür iradeleriyle oylarını kullanacaklar. Geleceğimizin teminatı gençlerin her birini kalbi duygular ve muhabbetle selamlıyorum. Bizler gençlerimize her zaman inandık. Gençlerimizin desteğini alarak 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağımıza yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.