GENÇLERİN MEZUNİYET SEVİNCİ

GENÇLERİN MEZUNİYET SEVİNCİ

Honaz Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi 3. dönem mezunlarını verdi.Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz Belediye Başkanı Turgut…

Honaz Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi 3. dönem mezunlarını verdi.Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, hayırsever İşadamı Merhum Himmet Özçelik’in eşi Nimet ve kızı Fatma Özçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Duran, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törene İstanbul’dan gelerek katılan hayırsever İşadamı Merhum Himmet Özçelik’in kızı Fatma Özçelik yaptığı konuşmasında; “Güzel ilçemiz Honaz’da, bu güzide eğitim kurumundan mezun olan tüm öğrenciler ile gurur duyuyorum. Rahmetli babam Himmet Özçelik’te bu anı görseydi,  o da mutlaka sizlerle gurur duyardı. Hepinize bundan sonraki yaşamlarınızda başarılar diliyorum. Bizler için çok değerlisiniz. ” dedi.

Eğitime katkı konusunda Belediye olarak her türlü imkânı kullandıklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’da konuşmasında; “2010 yılında okulun yapılması konusunda hayırsever büyüğümüz Merhum Himmet Özçelik ile ilk görüşmemizin ardından 1 yıl gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlandı. Ancak kendisi açılışını göremeden vefat etti. Değerli eşi Nimet Özçelik Hanım, kızı Fatma ve oğlu Ferhat desteklerini hala sürdürmekte. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyor, Himmet ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mezun olan gençlerimizin geleceklerinin açık ve başarılı olmasını yürekten temenni ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Törende konuşmaların ardından okul yönetimi ve öğretmenler tarafından dereceyle okuldan mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Öğrenciler kep atarak mezun olmanın sevinç ve heyecanını yaşadılar.