GENÇLER SANDIKLARI PATLATACAK..!

GENÇLER SANDIKLARI PATLATACAK..!

Toplu açılış programının ardından partisinin Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gençler 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacaklar” dedi

Bugün 29 Ekim Bulvarı’nda miting ve toplu açılış programının ardından Ak Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada özellikle gençlere hitap etti. 

Gençlere güvendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gençlik 14 Mayıs'ta sandıkları patlatacak. Ticaretin, turizmin, tarımın, hepsinden önemlisi vefanın şehri olan Denizli'de bulunmaktan son derece mutluyum. Denizli bu şekilde bize sahip çıktıkça önümüzde kimse duramaz. Kimse yıldıramaz. Allah'ın izniyle Türkiye'nin şahlanışını kimse engelleyemez.” dedi

TÜRKİYE AYAKLARI ÜZERİNDE DURUYOR
Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile 2023 yılından itibaren Türkiye’ye şahlandıracaklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin her yönü ile şahlandığını ve bağımsız bir ekonomi ve turizmi ile kendi ayakları üzerinde durmaya başladığını ifade ederek, “Bu bağlamda IMF'ye olan 23,5 milyar dolarlık borcumuzu kapatarak ekonomik bağımsızlığımızı tescilledik. Merkez Bankamızın döviz rezervlerini 27 milyar dolardan 130 milyar doların üzerine çıkartarak hazinemizi biz tahkim ettik. İhracatımızı 36 milyar dolardan aldık, şimdi ihracatımızı nereye getirdik? 254 milyar dolara getirdik. Tüm bunlarla beraber sayısını 26'dan alıp 57'ye çıkardığımız havalimanlarımız var.” Dedi. 

Her konuşmasında 6’lı Masayı işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın sıkıntılarını çözdüklerini, ülkenin artık kendine güvendiğini sözlerine ekledi.