Genç Yazar Ceren Atmaca, İkinci kitabını yayınladı

Genç Yazar Ceren Atmaca, İkinci kitabını yayınladı

Geçtiğimiz yıl “Sen yoksun, ben varım” isimli kitabı ile büyük ilgi gören genç yazar Ceren Atmaca'nın ikinci kitabı olan “Yaşasın Yaşamak” okuyucuları ile buluştu

İlimizin genç kalemlerinden Yazar Ceren Atmaca; "Sen Yoksun Ben Varım" isimli kitabından sonra lösemi hastası bir çocuğun hikayesini konu alan "Yaşasın Yaşamak" isimli kitabının da okurlarıyla buluştuğu müjdesini verdi.

2020 Mart ayında kanser teşhisi konduktan sonra 2 yıl tedavisi süren Ceren Atmaca, ilk kitabıyla bütün yüreklere dokunmuştu. Kanserli çocukları da unutmak istemediğini belirten yazar Atmaca, lösemi hastası bir çocuğun hikayesini anlattığı çocuk kitabının 4 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olduğunu ve kitabının psikologlar eşliğinde yazıldığını söyledi. Bunun yanı sıra kitabın gelirinin bir kısmının da Türk Kanser Derneği'ne bağışlanacağı konusunda sözleşme imzaladıklarını belirten Atmaca, çocuk kanserine ve akran zorbalığına dikkat çekmek istediğini söyledi. Löseminin bulaşıcı olmadığını ve tedavi ile iyileşen bir hastalık olduğunu çocuklara anlatarak, bilgi sahibi olmaları gerektiğini düşünen Atmaca, kitabının www.mahlaskitabevi.com ve diğer tüm dijital platformlarda satışa sunulduğunu aktardı.