Genç Başkan Adayı Başer’den 'Çocuk Köyü' projesi

Genç Başkan Adayı Başer’den 'Çocuk Köyü' projesi

Genç Başkan Adayı Başer’den 'Çocuk Köyü' projesi

(İHA) - Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in “Çocuk Köyü” projesinde oyun alanlarından sinema salonlarına, çocuk sanat evinden macera alanlarına kadar çok sayıda etkinlik alanı bulunacak.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in projelerinden birisi olan “Çocuk Köyü” projesi, Türkiye'ye örnek olacak. Çocukların eğlenirken öğrenmeleri, güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri ve aileleriyle keyifli anlar yaşayabilmeleri amaçlanan proje, hayata geçtiğinde çocuklara doğal yaşam alanlarıyla şehir karmaşasından uzak köy yaşamını da sunacak.

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesi, içinde pasta evi, sinema salonu, çocukların müzik aletleri ile tanışacakları salonlar, dans salonları, sanatsal etkinlikler yapabilecek alanlar, oyun alanları, spor alanları gibi daha birçok etkinlik alanını içinde barındıracak. Mimarisiyle de çocukları anlatacak ve çizgi karakterlerin heykelleri ile donatılarak, rengarenk inşa edilecek.

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer için “Biz icraat yapmak için geliyoruz” diyerek açıklanan bu projesi sadece bir oyun parkı veya eğlence merkezi değil, tam donanımlı bir tesis olacak. Ayrıca, projenin güvenliği de en üst seviyede olacak.