GELİYOR GELMEKTE OLAN… 2023

GELİYOR GELMEKTE OLAN… 2023

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın 2023 yılı açıklaması

GELİYOR GELMEKTE OLAN… 2023

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın 2023 yılı açıklaması

Umudu diri tutmayı, sağlıklı ve neşeli günlerde yanyana olmayı, dayanışmanın iyileştirici gücünü daha çok hissetmeyi, içinde yaşadığımız toplumun her bir bireyinin mutluluğunun çoğaldığını görmeyi, iyi haberler duymayı, kötülüklerden, karanlıklardan, kaostan ve belirsizliklerden arınmayı, sevdiklerimizle doya doya zaman geçirmeyi çok özledik.

YAŞANABİLİR TÜRKİYE ÖZLEMİ

Çocukların sokaklarda, parklarda, sağlıklı bir çevrede güvenle oynadığı, yatağa aç gitmediği, okullarda en az bir öğün ücretsiz beslenmeyle karınlarının doyduğu, gazetecilerin kameralarına el konmadığı, haber yapmasının engellenmediği, aydınların, sanatçıların, hak savunucularının hapishanelerde haksız yere tutulmadığı, iş cinayetlerinin yaşanmadığı, hak gasplarının ortadan kalktığı, kadın cinayetlerinin önlendiği, şüpheli kadın ölümlerinin aydınlatıldığı, insan onuruna aykırı uygulamaların hayatımızdan çıktığı, sosyal devlet çatısı altında hak ettiğimiz ülkede herkesin huzur ve barış içinde yaşayacağı günleri çok özledik.

ÖRGÜTLÜ KÖTÜLÜĞE SON

Yeni yılda; özlediğimiz günlere kavuşacağız, hayallerimizi gerçek kılacağız, hedeflerimize ulaşacağız, mücadeleyi zaferle taçlandıracağız. Örgütlü kötülüğün karşısına iyimser bir umudu koyarak, kötü gidişatı tersine çevirerek, sürdürdüğümüz mücadeleyi ülke ve toplum yararına zaferle taçlandırarak demokratik ülkede yaşamanın koşullarını sağlayacağız.

TOPLUMSAL HAFIZAYA İYİLİK VE GÜZELLİK

Dili, dini, ırkı, cinsiyeti, siyasi görüşü, yaşam tarzı nedeniyle hiç kimsenin ötekileştirilmediği, toplumsal travmaların onarıldığı, toplumsal barışın tesis edildiği bir ülkede, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu yurttaşları olarak 2023 yılında; toplumsal hafızamıza güzelliği, iyiliği, esenliği ekleyeceğiz.

SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUK TEMENNİSİ

2023 yılının hemşehrilerimize, yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.