Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ilimize geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ilimize geliyor

Önümüzdeki Cumartesi günü partisinin il kongresine katılmak üzere ilimize gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ilimizde bir takım görüşme ve incelemelerde bulunacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, önümüzdeki Cumartesi günü (18 Eylül 2021) sabahleyin ilimize geliyor. Sabahleyin 09.00’da ilimize gelecek olan ve Akşam saatlerine kadar ilimizde kalarak partisinin ilk il kongresine katılacak olan Genel Başkan Davutoğlu’nun ilimiz proğramı konusunda açıklama yapan il Başkanı Mali Müşavir Aykut Yıldırım, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önümüzdeki Cumartesi günü kongremize katılmak üzere ilimize geliyor. Kendisi sabahleyin 09.00 itibariyle ilimizde proğramına Merhum Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin kabrini ziyaret ederek başlayacak. Ardından Honaz Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Öğle saatlerinde de Merkezefendi Belediyesini ziyaret ettikten sonra Bayramyeri ve Çınar semtlerimizde esnaflarımızı ziyaret edecek.” Dedi.

Yoğun sabah programının ardından saat 15.00’de il binasının açılışını gerçekleştirecek olan Ahmet Davutoğlu, ardından İl kongresine katılacak. Saat 17.00’de yerel bir televizyon kanalına konuk olacak olan Genel Başkan Davutoğlu, daha sonra Bereketler toplantı salonunda esnaf ve sanatkarlarla buluşarak sohbet toplantısı yapacak.