Gedik Piliç ‘En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri’ ödüllerine ambargo koydu

Gedik Piliç ‘En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri’ ödüllerine ambargo koydu

Gedik Piliç geçen yıl olduğu gibi bu yılda ‘En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri’ ödülünün sahibi oldu

(İHA) - Türkiye kanatlı sektöründeki yatırımları, teknolojik alt yapısı ve inovatif ürünleriyle sektörün öncü markalarından birisi haline gelen Gedik Piliç, “Panko Kaplamalı Bol Çıtır Piliç Bonfile Parçaları” ürünüyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ‘En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri’ ödülünün sahibi oldu.

İlki Mart 2022’de gerçekleştirilen, Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GİFT) tarafından düzenlenen 2. Tarım, Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi, İstanbul’da gerçekleştirildi.
Sektörün önemli markalarından Gedik Piliç, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen tarım, gıda ve gastronomi alanında faaliyet gösteren kamu, sektör, akademi, sağlık çalışanları, finans uzmanları ve gastronomi sektörünün önemli isimlerini bir araya getiren zirveye “Plazma Sponsoru” olarak destek verdi.

Etkinlik kapsamında tarımda inovasyon, sürdürülebilir gıda üretimi, rekabet edebilirlik, iklim değişikliği, markalaşma, yenilikçilik, fiyat oluşum mekanizmaları ele alındı. Panellerin yanı sıra, inovasyon odaklı girişimciler, jüri üyelerinin oylamalarıyla Agri Plus ve Gıda Plus ödüllerinin sahibi oldu.
3 Kasım 2023 akşamı İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde, Agri Plus Ödülleri’nde 32 firmanın başvurduğu, 18 jüri üyesinin değerlendirdiği 9 ürün veya girişime, Gıda Plus Ödülleri’nde ise 72 firmanın başvurduğu, 70 jüri üyesinin değerlendirdiği 33 farklı kategoride ödüller takdim edildi.

Gedik Piliç, büyük beğeni toplayan “Panko Kaplamalı Bol Çıtır Piliç Bonfile Parçaları” ürünü ile 2022 yılında olduğu gibi “En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri” ödülünün sahibi oldu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ‘Ar-Ge Merkezi’ olarak belgelendirilen Gedik Piliç, geçen yılki zirvede bir başka yenilikçi ürünü olan “Piliçzza” ile ödülün sahibi olmuştu.