Forum Çamlık’a Ünlü Akını

Forum Çamlık’a Ünlü Akını

Ebru Şallı ve Cengiz Abazoğlu’ndan Denizlililere Önemli Tavsiyeler

Ebru Şallı ve Cengiz Abazoğlu’ndan Denizlililere Önemli Tavsiyeler

 

forum

Ebru Şallı: “Depresyon ilacım pilates”

Denizli’nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık, Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında eğlenceli bir söyleşiye ev sahipliği yaptı. Spor ve sağlıklı yaşam alanında birçok başarıya imza atmış Ebru Şallı ve ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, Forum Çamlık ziyaretçilerine önemli tavsiyelerde bulundu. Ebru Şallı depresyon ilacının pilates olduğunu söylerken, Cengiz Abazoğlu da Denizli üretimi bornoz kullandığını belirtti.

forum-2

Denizli’nin cazibe merkezi Forum Çamlık, Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında Ebru Şallı ve Cengiz Abazoğlu’nu ağırladı. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği ve ünlüleri soru yağmuruna tuttuğu etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Ebru Şallı’nın güzellik sırlarını paylaştığı etkinlikte ünlü model sağlıklı ve fit bir görünüm için sporun önemini vurguladı. Pilatesin fiziksel ve zihinsel faydalarını anlatan Şallı, kadınlar için en iyi depresyon ilacının da pilates olduğunu söyledi.

Etkinlik sonunda Denizlili kadınlar ünlü modele el dokuması kumaştan hazırlanmış özel elbise hediye etti.

Denizlili kadınlara moda konusunda önerilerini aktaran Cengiz Abazoğlu da sezonun gözde parçalarını anlattı, trend renkler ve kombinler hakkında bilgi verdi. Bu sezonun renkli bir sezon olacağını söyleyen Abazoğlu, farklı beden yapılarına sahip kadınlar için tavsiyelerini paylaştı.

Bir önceki yazımız olan TİN :YASA KOBİLERE İLAÇ OLACAK başlıklı makalemizde KOBİ’lerin mali kaynak temininde taşınır varlıklarını da rehin gösterebilmelerine olanak sağlayan tasarı yasalaştı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin hakkında bilgiler verilmektedir.