Final'de Neler Oluyor Hayatta Büyüledi

Final'de Neler Oluyor Hayatta Büyüledi

Denizli Final Okulları Veliler Korosu ilk konserine çıktı.

Denizli Final Okulları Veliler Korosu  ilk konserine çıktı. Uzun zamandır hazırlıklarını sürdüren Final Veliler korosu birbirinden güzel şarkılar ile dinleyenleri hayran bıraktı

Rahatsızlığına Rağmen Katıldı

 Velilerden İbrahim Atik’in rahatsızlığına rağmen programa katılması  adeta sorumluluğun ne demek olduğunu gösteren canlı bir kanıttı.

Etkinlikler Devam Edecek

Denizli Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Sadi Öztekin yaptığı açıklamada koroda yer alan velilere, onları büyük bir özveri ile hazırlayan müzik öğretmenleri Aslı Zencir ve Ahmet Öztabak'a, programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere, KCR Müzik ekibine ve programı izlemeye gelen veli, öğrenci ve öğretmenlere çok teşekkür etti .

Sadi Öztekin ayrıca  okullarında açılan "Yeşilçam Sanatçıları Resim Sergisi" 'nin de büyük emeklerle hazırlandığını mutlaka görülmesi gerektiğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti ;

Denizli Final Okullarında açılan "Yeşilçam Sanatçıları Resim Sergisi" büyük ilgi gördü. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Özlem Özen Karadeniz önderliğinde öğrencilerimizin yaptığı resimler veli, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından beğeni ile karşılandı. Sergimiz Okulumuz Fuaye alanında hafta sonuna kadar devam edecek. Öğretmenimiz Özlem Özen Karadeniz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, bütün veli, dost ve arkadaşlarımızı sergimizi görmeye davet ediyoruz dedi.