FİNAL OKULLARINDAN FOREIGN LANGUAGES NIGHT

FİNAL OKULLARINDAN FOREIGN LANGUAGES NIGHT

DENİZLİ FİNAL OKULLARI YABANCI DİLLER GECESİ 2016-2017 ,YABANCI DİLLER ZÜMRESİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN FOREIGN LANGUAGES NIGHT ÖĞRENCİLER TARAFINDAN SAHNEYE KOYULDU

DENİZLİ FİNAL OKULLARI YABANCI DİLLER GECESİ 2016-2017 ,YABANCI DİLLER ZÜMRESİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN FOREIGN LANGUAGES NIGHT ÖĞRENCİLER TARAFINDAN SAHNEDE SERGİLENDİ.

Özel Denizli Final Okulları ,yabancı diller zümresi tarafından hazırlanan ve öğrencileri öğrendikleri dillerde öğretmenlerin hazırladıkları kareografileri sahnede sergilediler. Hazırlanan gösteri veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Gösteriler okulda okutulan yabancı dillerde gerçekleşti. Veliler çocuklarının oynadıkları bu gösteriyi ilgi ile izlediler. Veliler çocukları çıktığı anlarda hem hatıra olsun hem de sosyal medya da paylaşabilmek amacıyla yoğun fotoğraf ve video çekiminde bulundular.

Gösteriye çıkan minik öğrenciler zaman zaman gösteri esnasında ailelerini görebilmek için uğraş verdiler. hem gösterilerini sergileyip ,hem de ailelerini görmek için gösterdikleri çaba zaman zaman salonda gülüşmelere yol açtı. Ancak performanslerını başarı ile sergilemelerine engel olmadı.

Anaokulu ve İlkokul bölümü öğrencileri yaklaşık iki saat süren gösterilerde skeç, Tiyatro,şarkı, müzikal ve konuşmalardan oluşan programı öğrenciler büyük başarı ile sergilediler.

Bazı bölümlerde Öğretmenleri öğrencilerinden daha fazla heyecanladılar ve performans sergilediler. Program başından sonuna kadar yabancı dilde ,sunuldu, oynandı, söylendi ve izlendi.

Özel Denizli Final Okulları Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul Müdürü İpek Pulat Dönmez programın sonunda duygularını şu kelimelerle ifade etti :

  Öncelikle hepinize geldiğiniz ve bu muhteşem etkinliği izlediğiniz için teşekkürlerimi sunmak isterim. Birbirinden gayretli ve yetenekli öğrencilerimizle gurur duydum. Çok fazla emek verdiler ve en iyi şekilde performanslarını sergilediler. Bütün öğrencilerimizi sahnede hünerlerini sergilerken ve kendilerini ifade ederken görmek çok onur verici. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi bize böylesine büyüleyici bir etkinliği izlememizi sağladıkları için tebrik etmek istiyorum. Hepinize teşekkür eder, bir diğer muhteşem etkinliğimizde tekrar görüşmeyi arzuladığımı ifade etmek isterim.

GÖSTERİYİ HAZIRLAYAN YABANCI DİLLER ZÜMRESİ ÖĞRETMENLERİ KULVAR GAZETESİ İÇİN HATIRA FOTOĞRAFI VERDİLER.

Gösterilerden sonra Öğretmenler bazı öğrencilerinin hatıra fotoğrafı isteklerini kırmadılar.