Fatih Gölcük'ün Mutlu Günü

Fatih Gölcük'ün Mutlu Günü

Denizli'nin tanınmış iş insanı Fatih Gölcük oğlu Ersoy Gölcük'ün sünnet törenini yaptı

Denizli’nin tanınmış İnsanlarından ve Siyasetçilerinden Gölcük Halı ve Mobilay'nın  işletme sahibi Fatih Gölcük’ün oğlu Ersoy Gölcük, düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımı attı.

Lara Garden Düğün Salonunda düzenlenen sünnet düğünü görkemli bir kutlama ile gerçekleşti. Ailenin yakınları, dostları ve Muğla ilinden gelen yakınları yalnız bırakmadığı düğünde katılım oldukça yoğundu. Davetlileri karşılayarak yakından ilgilenen Gölcük ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere ayrı ayrı ilgilendiler. Yemekli Mevlid-i Şerif’i ile başlayan sünnet merasimi daha sonra eğlenceyle devam etti.

Gölcük ailesi ile birlikte sünnet düğünün de doyasıyla eğlenen minik Ersoy Gölcük’ün mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Davetlilerin doyasıya eğlendiği sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını atan Ersoy Gölcük gecenin ilgi odağı olurken ablası Aslı Duran Gölcük, halası Mukaddes Demir ve Fatih Gölcük kendilerini yalnız bırakmayan Muğla ve diğer illerden gelen tüm dostlarına, davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti.

Fatih Gölcük duygularını ifade ederken; Çocuklar birden büyüyorlar bu gün baktığımda Ersoy ne zaman büyüdü ve sünnetini yaptık anlayamadık. tabi böyle güzel günler dostlarla birlikte olunca daha çok anlam kazanıyor. Bu günde baktığımızda çok dost biriktirmiş olduğumuzu gördük. Bu gün buraya bizim bu mutlu günümüzü paylaaşmaya gelen tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekürlerimi sunuyorum sağolsunlar varolsunlar dedi.