ETİYOPYA BÜYÜKELÇİSİ DENİZLİ OSB’DE

ETİYOPYA BÜYÜKELÇİSİ DENİZLİ OSB’DE

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie WORKNEH ve Yatırım – Ticaret Müşaviri Terefe Haile Eggu ile Denizli Sanayi Odası Genel Sekreteri Zerrin Gerelioğlu ve beraberindeki heyet Denizli Organize…

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie WORKNEH ve Yatırım – Ticaret Müşaviri Terefe Haile Eggu ile Denizli Sanayi Odası Genel Sekreteri Zerrin Gerelioğlu ve beraberindeki heyet Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ahmet Taş tarafından karşılanan Etiyopya Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie WORKNEH ve beraberindeki heyete bölge hakkında bilgiler verildi. Toplantıda Etiyopya heyeti ile Denizli’deki işadamları arasında ne tür ticari işler yapılabileceği konusunda görüşler belirtildi.

Türkiye'nin ihracatında en büyük paya sahip illerin başında Denizli'nin geldiğini, özellikle tekstil ürünlerinin ön plana çıktığı kenti ziyaret ederek işadamları ile birebir görüşmek için geldiklerini söyleyen Etiyopya Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie WORKNEH ve beraberindeki heyet daha sonra bölgede bulunan Atlas Boya, Bereket Enerji ve Gamateks Tekstili ziyaret ederek bilgiler aldılar.