ESTTİME ALBAYRAK ŞUBESİNİ AÇTI

ESTTİME ALBAYRAK ŞUBESİNİ AÇTI

Esttime Güzellik Merkezi 2. Şubesini Albayrak’ta açtı

Esttime Güzellik Merkezi 2. Şubesini Albayrak’ta açtı

Denizli’de Saltak Caddesinde Denizlilere hizmet veren Esttime Güzellik Merkezi 2. Şubesini Albayrak’ta açtı. Esttime Güzellik Merkezi Albayrak Şubesinin açılışını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan'da açılışa katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ; böyle nitelikli işyerlerinin çoğalması ve şubelerinin açılmasını sevindirici olduğunu , bu işletmeninde ikinci şubesini açmaktan mutlu olduğunu , açılış için kurdelesini kestiği bu işyerine hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan : Hayırlı olsun, bol kazançlar ve böyle işletmelerimizin sayısının hızla artmasını , istihdam sağlamasını diliyorum dedi.

Esttime Güzellik Merkezinin sahibi Ali Karayeloğlu ise Denizli’de 2. Şubelerini açmaktan memnun olduklarını, Saltak caddesindeki gördükleri ilgiden dolayı buraya da bir şube açtıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ali Karayeloğlu, bu gün Albayrak Şubemizin Açılışını gerçekleştiren sayın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Beyefendiye bu yoğun temposundan zaman ayırarak açılışımıza geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı sayın Uğur Erdoğan beyefendiye,değerli büyüğümüz Haluk Lenger ve açılışımıza gelerek destek veren tüm dostlarımıza, müşterilerimize çok çok teşekkür ediyorum dedi.