Estetik kavramının yeniden sorgulanışı…

Estetik kavramının yeniden sorgulanışı…

Forum Çamlık özgün çalışmaları ve yaratıcı eserleriyle dikkat çeken iki genç ressamın sergisine ev sahipliği yapıyor.Genç yetenekler Sedat Gökçe ve Erdal Kocabey’in resim sergisi 16-25 Aralık…

Forum Çamlık özgün çalışmaları ve yaratıcı eserleriyle dikkat çeken iki genç ressamın sergisine ev sahipliği yapıyor.Genç yetenekler Sedat Gökçe ve Erdal Kocabey’in resim sergisi 16-25 Aralık tarihlerinde Forum Çamlık’ta tüm sanatseverleri bekliyor.

Forum Çamlık, sanatseverleri heyecanlandıracak etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İki genç ressam Sedat Gökçe ve Erdal Kocabey’in resimlerinin yer aldığı resim sergisi, 16 - 25 Aralık tarihlerinde Forum Çamlık 1. katta tüm sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu genç ve başarılı ressam Sedat Gökçe ve aynı okuldan mezun Erdal Kocabey’in özgün çalışmalarının yer aldığı sergiler ziyaretçilere, resim sanatının etkileyiciliğini bir kez daha deneyimleme imkânı sunuyor.

Daha önce kişisel sergileri ve aldıkları ödüllerle adlarından başarıyla söz ettiren genç ressamlar, tüm yaratıcılıklarını yansıttıkları en özel resimlerini Forum Çamlığın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluşturuyor.

Forum Çamlık, 16-25 Aralık tarihlerinde tüm sanatseverleri bu etkileyici resim sergilerini ziyarete bekliyor.