ESAT ŞİŞMAN KRİPTO YAYINEVİNDE

ESAT ŞİŞMAN KRİPTO YAYINEVİNDE

İlimizin yetiştirdiği eğitimci-yazarlardan Esat Şişman, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kitaplarını Kripto Yayınevi standında imzalayacak.

İlimizin yetiştirdiği eğitimci-yazarlardan Esat Şişman, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kitaplarını Kripto Yayınevi standında imzalayacak.Yazar Şişman önümüzdeki Pazartesi ve Cuma günü öğleden sonra, diğer günler ise sabahtan akşama kadar kitaplarını imzalayacak.

İlimizin yetiştirdiği eğitimci yazarlarımızdan Esat Şişman, Türkiye genelinde büyük ses getiren ve kısa sürelerde ilave baskılarının yapıldığı Kurt Hüseyin, Kuvva Kartalı, Çanakkale Ateşi, Başarılı Çoçuk isimli kitaplarını Denizli 2. Kutap fuarında da 9 gün boyunca Kripto yayınlarının standında imzalayacak.

Okuyucularının kendisini yalnız bırakmayacağını umduğunu belirten ve imza kampanyasına bekleyen Yazar Esat Şişman, "Eserlerim gerçekten büyük ilgi gördü. Denizlili okuyucularımız ile fazla buluşamadık. Kitap fuarında 9 gün boyunca hasret gidereceğiz. Okuyucularımı Kripto yayınlarının standına bekliyorum" dedi.