ESAT ŞİŞMAN kitaplarını imzaladı

ESAT ŞİŞMAN kitaplarını imzaladı

Tarihi romanları ile dikkat çeken Eğitimci Yazar Esat Şişman, Metehan isimli romanını Eylül Kitapevinde okuyucularına imzaladı. Başkan Osman Zolan ve eğitimci arkadaşları kendisini yalnız bırakmadılar

Kuvva Kartalı, Çanakkale Ateşi ve Kurt Hüseyin gibi tarihi romanların yazarı; Eğitimci yazar Esat Şişman, Eylül Kitabevi’nde son tarihi romanı “Türk’ün kurucu Atası Mete Han’ı” okuyucuları ile buluşturdu. Yazar Şişmanı lise döneminden okul arkadaşı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eğitimci arkadaşları yalnız bırakmadılar.

Türk Dünyası’nın bilinen en ünlü  Atası, Devlet Kurucusu ve Kağanı olan Mete Han, MÖ.210 yılında devrinin et teşkilatlı ve disiplinli ordusuna sahip devletini kuran isimdir. Atını ve babasını ulusu için harcamayı göze alan  “Mete Han” romanının, büyük ilgi gören Tarihi romanlarının dördüncüsü olduğuna dikkat çeken Eğitimci Yazar Esat Şişman, “Tarihi roman serimizin 4. Eseri olan Mete Han ile Türk Tarihini yeni nesillere tanıtmak ve sevdirmek azmindeyim. Bir eğitimci olarak yıllardır öğrencilerimize verdiğimiz eğitimi, bu kez kitaplarımız ile vermeyi amaçladık” dedi.

Esat Şişman’ın roman yazarlığı konusunda alışagelmiş kalıpların dışına çıktığını belirten Okul arkadaşı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Taktir ettiğim arkadaşımı yalnız bırakmadım. Bir roman da bin imzalattım. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.