ERTEMUR’DAN KANDİL SİMİDİ HAYRI

ERTEMUR’DAN KANDİL SİMİDİ HAYRI

ERTEMUR’DAN KANDİL SİMİDİ HAYRI

Berat Kandili vesilesi ile Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, vatandaşlara kandil simidi hayrında bulundu. Ertemur; “Bu mübarek günde vatandaşlarımıza yaptığımız hayrı Allah kabul etsin.” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur yoğun seçim maratonunda, özel günlere özen gösteriyor. Berat Kandili vesilesi ile Ertemur, Fatih mahallesinde kurulan pazaryerinde vatandaşlara kandil simidi hayrı yaptı. Ertemur’a CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti.

Kandil simidi hayrında konuşan Ertemur; “Bu mübarek gün vesilesi ile vatandaşlarımızla birlikte olmak istedik. Böyle özel günler birlik ve beraberliğimizi daha çok arttırıyor. Vatandaşlarımıza kandil simidi hayrımızı gerçekleştirdik. ‘Gönüller Birleşir, Pamukkale Değişir’ diyerek çıktığımız yolda her anımızda vatandaşla iç içe olmaya çalışıyoruz. Fatih mahallemizin güzel insanları başta olmak üzere, tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun. Ramazan ayının habercisi Berat Kandili’mizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Fatih mahallemizde gerçekleştirdiğimiz hayrımız Ramazan ayında tüm Pamukkale’mizde gerçekleştirmek adına çalışacağız. 11 ayın sultan Ramazan’da Pamukkaleli hemşerilerimizle buluşmak dileğiyle.” dedi.