ERTEMUR’DAN, DİKKAT ÇEKEN PAMUKKALE TESPİTİ

ERTEMUR’DAN, DİKKAT ÇEKEN PAMUKKALE TESPİTİ

ERTEMUR’DAN, DİKKAT ÇEKEN PAMUKKALE TESPİTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’un, sosyal medya hesabından yayınladığı klip saatler içinde binlerce izlenmeye ulaştı. Ertemur, klip hakkında; “Pamukkale’mizin 10 yıldır alamadığı hizmeti, çektiği çileyi kliple anlatmak istedik. Vatandaşlarımızın artık dertlenmesine gerek yok. Biz geliyoruz. Pamukkale’miz tozdan, çamurdan, hizmet yoksunluğundan kurtulacak” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur’dan seçimlere kısa bir süre kala dikkat çeken bir klip paylaşımı geldi. Ertemur, 10 yıldır sorun yumağı haline gelen Pamukkale ilçesinin dertlerini dikkat çeken bir klip ile anlattı. Ertemur’un şarkısında değişime çok az kaldığı vurgusu yapıldı.

“PAMUKKALE’MİZİN YILLARDIR ÇEKTİĞİ SIKINTILARI İSE BİR KLİP İLE ANLATMAK İSTEDİK”

Klip hakkında açıklamalarda bulunan Ertemur; “10 yıldır hizmet görmeyen Pamukkale ilçemiz de artık vatandaşlarımızın dayanacak gücü kalmadı. Pamukkale halkı, derman belediyecilik anlayışı ile yönetilen Merkezefendi ilçesine imrenerek bakar hale geldi. Bu duruma biz kayıtsız kalmadık ve kalmayacağız. Pamukkale’de gönülleri birleştirmek, Pamukkale’yi değiştirmek için çıktığımız yolda sona yaklaşıyoruz. İnşallah Pamukkale’mizi değiştireceğiz. Hizmetle buluşturacağız. Pamukkale’mizin yıllardır çektiği sıkıntıları ise bir klip ile anlatmak istedik. Sorunlar, sıkıntılar artık geride kalıyor. 31 Mart’ta derman belediyecilik Pamukkale’ye bahar getirecek” dedi.

İŞTE ERTEMUR’UN PAYLAŞTIĞI ŞARKININ SÖZLERİ;

Dertlidir Pamukkalem dertlidir

Dertlidir aman

Hakettiği hizmete hasrettir

Gelen verdi giden verdi sözleri de

İş yapmaya gelince fos çıktı liste

 

Asfalt ne oldu

Kreş yok oldu

Vaatleri verdin de

Dilin yoruldu

Amanin dilin yoruldu

 

Bağbaşı ne oldu

Aktepe yoruldu