Ertemur: “Pamukkale’miz kültür ve sanatın şehri olacak”

Ertemur: “Pamukkale’miz kültür ve sanatın şehri olacak”

Ertemur: “Pamukkale’miz kültür ve sanatın şehri olacak”

(İHA) - CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, “Pamukkale’miz Seçimin ardından kültür ve sanatın şehri olacak” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale’nin çehresini, enerjisini değiştirecek projelerini ve vizyonunu anlatmaya devam ediyor. Ertemur, son olarak kültür ve sanat alanında gerçekleştirecekleri projeleri ve aktiviteleri açıkladı.

Ertemur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Her zaman söylüyoruz, Pamukkale’mizde 10 yıllık hizmetten uzak bir süreç yaşandı. Bunu Pamukkale ne de Pamukkaleli hak etmiyor. Bu durumu kabul etmiyoruz. Sessiz kalmıyoruz. Biz Pamukkale’mize hak ettiğini vermeye geliyoruz. Pamukkale’yi ayağa kaldıracağız. Karanlıktan çıkaracağız. Bunu sadece belediye hizmetleri ile değil, kültür ve sanat ile de yapacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur’ Bu sözün ışında hareket edeceğiz.” dedi.

Ertemur, kültür ve sanat alanında yapacakları hakkında; “Dünyanın incisi Pamukkale’miz öncelikle festivaller şehri olacak. Gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza yönelik festivallerimizi gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra Pamukkale’mizi tanıtmak adına kültür ve sanat festivalimiz de Pamukkale’mizde düzenlenecek. Pamukkale’mizde ilkbahar ve yaz aylarında her hafta 2 mahallemizde olmak üzere açık hava sineması etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Kültür ve sanat etkinliklerimiz ve projelerimiz bununla da sınırlı kalmayacak. Pamukkale’mizin çeşitli noktalarına açacağımız sanat kursları ile sanatçı kenti olacağız. Öncelikle kadınlarımız ve gençlerimiz için olmak üzere düzenleyeceğimiz kültür gezileri ile hemşehrilerimizin gezip, görüp, öğrenip, eğlenmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.