Ertemur: “Halk Kart ile 12 ay vatandaşımızın destekçisi olacağız”

Ertemur: “Halk Kart ile 12 ay vatandaşımızın destekçisi olacağız”

Ertemur: “Halk Kart ile 12 ay vatandaşımızın destekçisi olacağız”

(İHA) - Vatandaşa destek olmak amacıyla hazırladığı ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlatan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, “Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine, 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, insan odaklı belediyecilik anlayışını Pamukkale ile buluşturacaklarını söyledi. ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlatan Ertemur, projenin vatandaşın yarasına merhem olacağını belirtti.
Özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik kriz sonucunda vatandaşların alım gücünü kaybettiğini dile getiren Ertemur, “Vatandaşlarımızın parası pul haline geldi. Markete, manava, kasaba giren vatandaşlarımız kuruşu kuruşuna hesap yaparak alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Vatandaşın derdinden anlamayan belediyecilik anlayışları ise insanlarımızı yalnız bıraktı. Vatandaşımız bunu hak etmiyor. Vatandaşımız vergisinin karşılığında beklediği hizmeti, desteği alamıyor. Bunun sosyal belediyecilik anlayışında yeri yoktur. Pamukkale’mizde vatandaşımızı bu bozuk düzenden, ilgisiz, vefasız yönetimden kurtaracağız” dedi.

Halk Kartlara her ay bakiye yüklenecek
31 Mart’ta Pamukkale Belediyesi’nde göreve gelmesinin ardından vatandaşın nefes alması adına ‘Halk Kart’ projesini devreye alacaklarını belirten Ertemur, “Bir belediye görev üstlendiği ilde, ilçede, beldedeki insanların mutlu olmasını sağladığında görevini yerine getirmiş demektir. 31 Mart’ta Pamukkale’mizde göreve geldiğimizde bunun için çalışacağız. Pamukkale’mizde önceliğimize ekonomik krizden etkilenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önceliğimize alacağız. ‘Halk Kart’ projemizle onların yanında olacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tanımlayacağımız halk kartlara her ay TL olarak bakiye yükleyeceğiz. Vatandaşlarımız bulundukları mahalle ve bölgelerdeki esnaflardan bu kartlar alışveriş yapabilecekler. Hem vatandaşımıza hem de esnafımıza destek olacağız. Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız. Halk Kart projemiz derman olacak. Pamukkale’mizin güzel günlerle buluşmasına çok az kaldı” şeklinde konuştu.