ERTEMUR, HALK BULUŞMASINDA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

ERTEMUR, HALK BULUŞMASINDA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

ERTEMUR, HALK BULUŞMASINDA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, halk buluşmasında başkan gibi karşılandı.

Pamukkale’nin Aktepe, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Karşıyaka, Deliktaş mahallesinden ve ilçenin dört bir yanından gelen vatandaşlarla buluşan Ertemur; “Beni bir başkan gibi karşıladınız.Size söz veriyorum 31 Mart’ın ardından başkan olarak sizin karşınıza çıkacağım. 20 yıldır size hizmet getirmeyenler şimdi hizmet getireceğini söylüyor. Halkımız buna inanmamış. Hizmeti biz derman belediyecilikle getireceğiz” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur ve CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu vatandaşlar arasında şekerci durağı olarak anılan bölgede halk buluşması gerçekleştirdi. Halk buluşmasına CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“VATANDAŞLARIMIZ BİZİ KAZANDIĞIMIZA İNANDIRDI”

Halk buluşmasında konuşmasını gerçekleştiren Ali Rıza Ertemur; “Ya sofranızda ya da sokağınız da olacağım diyerek başladık çalışmalarımıza. Gördüğünüz gibi sözümüzü yerine getiriyoruz. 31 Mart’ın ardından göreve geldiğimizde de bu durum değişmeyecek. Biz vatandaşlarımız için çalışacağız. Bugün burada bizi karşılayan vatandaşlarımız bizi kazandığımıza inandırdı.” diyerek sözlerine başladı.

“YILLARDIR AKLINIZ NEREDE?”

Ertemur konuşmasının devamında AK Parti’nin projelerini eleştirirken, vatandaşları Ramazan ayındaki manipülasyonlar için uyardı. Ertemur; “10 yıldır Pamukkale’yi, 20 yıldır Denizli’yi yönetenler şimdi yeni vaatlerle, projelerle karşınıza çıktılar. 10-20 yıldır yapmadıklarını yapacaklarını söylüyorlar. 2019 yılında Merkezefendi’nin başkanı olan Şeniz Doğan’ın hayata geçirdiği projeleri size vaat olarak sunuyorlar. Halk ekmek, halk süt yapacaklarmış. Yıllardır aklınız nerede? Şeniz Başkan yapınca mı aklınıza geldi? Bunlar sizi kandırmaya çalışıyorlar. Söz verip yine yapmayacaklar. Bu hizmetleri derman belediyecilik anlayışımızla sizlere biz getireceğiz. Çöp poşeti dağıtacaklarını söylüyorlar. Bu bir proje olmaz. Ben bunun proje olmadığını göstermek adına adayken dağıtmaya başladım.

“RAMAZAN İFTARLARI, RAMAZAN KOLİLERİ SİZİN VERDİĞİNİZ VERGİLERLE DAĞITILIYOR”

Şimdi mübarek Ramazan ayına girdik. İftarlar verecekler. Ramazan kolileri dağıtacaklar. Sizlerin oylarını bu şekilde alacaklarını düşünüyorlar. İnanmayın bunlara. Ramazan iftarları, ramazan kolileri sizin verdiğiniz vergilerle dağıtılıyor. Sizin paranızla size hayır yaptıklarını söyleyecekler. İnanmayın. İnanmayacaksınız biliyorum. Artık bu yalan düzenine son vereceksiniz.” dedi.

“BENİ BİR BAŞKAN GİBİ KARŞILADINIZ”

Ertemur konuşmasını şu şekilde noktaladı; “Kazanıyoruz. Beni bir başkan gibi karşıladınız. Size söz veriyorum 31 Mart’ın ardından başkan olarak sizin karşınıza çıkacağım. Artık Pamukkale Belediye Başkanı olarak konuşuyorum. Size söz veriyorum evladınız, kardeşiniz, abiniz olacağım. Pamukkale’mizi birlikte yöneteceğiz. Her zaman söylediğim gibi beni görmek için özel korumaları, özel kalemleri aşmak zorunda kalmayacaksınız. Bizim için özel sizsiniz. Her zaman yan yana olacağız. Önce Pamukkale, önce Pamukkaleli diyoruz, diyeceğiz. Bugün burada gönüller birleşti, Pamukkale’de değişim başladı.”