ERTEMUR: “ALLAH, MİLLETİMİZE BİR DAHA 'İSTİKLAL MARŞI' YAZDIRMASIN”

ERTEMUR: “ALLAH, MİLLETİMİZE BİR DAHA 'İSTİKLAL MARŞI' YAZDIRMASIN”

ERTEMUR: “ALLAH, MİLLETİMİZE BİR DAHA 'İSTİKLAL MARŞI' YAZDIRMASIN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ertemur; “Biz öyle büyük bir milletiz ki; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yedi düvele karşı vatanımızı savunduk. İstiklal Marşı’mız bu zaferin izlerini taşır. Allah, milletimize bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın” dedi.
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103’ncü yıl dönümünde yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
“Bugün; ömrünü vatanına ve milletine adamış olan İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Yüce Türk Milletinin bağımsızlık ve kutsal değerler uğruna verdiği mücadeleyi destansı bir şekilde anlattığı İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103’ncü yıl dönümünü kutluyoruz.
Vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Tarihinin her döneminde bağımsızlığına ve vatanına yönelen tehditlere birlik ve beraberlik içerisinde karşı koyan aziz milletimiz, inanıyorum ki İstiklal Marşı ile ortaya koyduğu değerlerimize her zaman sahip çıkacak; ortak sesimiz, ortak vicdanımız olan İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir.
Biz öyle büyük bir milletiz ki; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yedi düvele karşı vatanımızı savunduk. Zaferimizi İstiklal Marşı’mız ile taçlandırdık. Allah, milletimize bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın”