Erkekliğe ilk adımı attılar

Erkekliğe ilk adımı attılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve öğretmen eşi Funda Akbulut, çiftinin oğulları Ali ve Emir, düzenlenen sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut ve öğretmen eşi Funda Akbulut, çiftinin oğulları Ali ve Emir, Beyaz İnci Düğün Salonunda düzenlenen sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Serhat ve Funda Akbulut çifti konuklarını kapıda karşıladı. Sünnet törenine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçe belediye başkanları, il müdürleri ve davetliler katıldı.

Sünnet törenine katılan çocuklar palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi. Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, “Mutlu günümüzde davetlilerimizde bizleri yalnız bırakmadı. Uzaktan yakından sünnet törenimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Konuklarımızın hepsine ailem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi