EMRE ERDOĞAN MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

EMRE ERDOĞAN MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

Türk Kamu Sen Denizli Temsilcisi ve Türk Eğitimsen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan MHP’den milletvekili aday adayı oldu. Erdoğan başvurusunu yaptı.

Türk Eğitim Sen Denizli 1. No’lu Şube Başkanı Emre Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.

Dün Ankara’ya MHP Genel merkezine giderek adaylık başvurusunu yapan Emre Erdoğan,  Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mesleğe başladığım ilk günden bugüne kadar, her kademesinde büyük bir şerefle görev aldığım, görev almaktan büyük onur duyduğum ve halen yürütmekte olduğum Türkiye Kamu-Sen Denizli İl Temsilciliğinden ve Türk Eğitim Sen Denizli 1 No'lu Şube Başkanlığından bugün itibari ile istifa ederek, aynı inanç ve samimiyetle, her geçen gün üzerine koyduğumuz bilgi ve tecrübeyle milletimize, memleketimize Turan Ülkümüze şuurla hizmet etmek, seslerine ses, mücadelelerine ortak olmak için, kıymetli dava ve yol arkadaşlarımın istek, teşkilatımızın tensipleri ile daimi yuvamız olan, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin hayır dualarını alarak Aday adaylığı başvurumu bugün yaptım.

Bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da daha güçlü ve emin adımlarla birlikte yol yürümeye, birlikte bu aziz milletime daha büyük hizmetler vermeye devam edeceğimizden ve sonsuz desteklerinizden bir an olsun şüphe duymadım.

Tüm bu duygu ve düşüncelerimle, birlikte yürüyeceğimiz bu kutlu yolda, niyetimiz hayr, akıbetimiz de milletimiz ve memleketimizinkiyle birlikte hayr olsun inşallah.” Diyerek, adaylığını duyurdu.