Eli Kanlı Terörist Başına Yapılan Davet TÜRK MİLLETİ’NE İHANETTİR

Eli Kanlı Terörist Başına Yapılan Davet TÜRK MİLLETİ’NE İHANETTİR

Eli Kanlı Terörist Başına Yapılan Davet TÜRK MİLLETİ’NE İHANETTİR

İyi Parti  İl Başkanı  Süleyman SEMERCİ yazılı bir mesaj yayımladı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 TBMM kuruluşundan beri işgalci emperyalist güçlerle ve ayrılıkçı/bozguncularla karalılıkla mücadele etmiş GAZİ unvanı almış büyük TÜRK MİLLETİ’nin sesidir.TBMM’nde büyük TÜRK MİLLETİ’nin hassasiyetlerini/değerlerini korumak üzerine yemin ederek milletin vekili sıfatını alanların yeminlerine bağlı kalmalarını beklemek büyük TÜRK MİLLETİ’nin en tabii hakkıdır.

22 Ekim 2024 günü  tarihi şanla ve şerefle dolu GAZİ meclisimizde; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Gençliğe Hitabesi’nde belirttiği “GAFLET, DALALET VE HATTA HIYANET” içinde olanların eli kanlı terörist başına yapmış olduğu “TBMM’nde DEM Parti grubunda konuşsun” söylem ve demeci TBMM tarihinde kara bir lekedir ve kabul edilemez. Binlerce Şehidimizin katili, terörist başının TBMM’nde konuşmasını istemek aziz ŞEHİTLERİMİZE, kahraman GAZİLERİMİZE ve büyük TÜRK MİLLETİ’ne ihanettir. Öte yandan ATATÜRK’ün koltuğunda oturan kişinin poker masasındaymış gibi “el yükseltiyorum” diyerek ihanete ortak olması, içinde bulunduğumuz durumun vahametini bütün çıplaklığıyla gözler önüne koymaktadır. Bilinmelidir ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti kumar masası değildir. BU ihaneti yapanların  büyük TÜRK MİLLETİ’nin GAZİ Meclisinden İSTİFA etmeleri veya aflarının alınması zarurettir. TBMM çatısı altında alenen terörü ve teröristi meşrulaştırmaya çalışanlar TCK’na göre suç işlemişlerdir. Bu kişi/kişilerin mevcut yasalar çerçevesinde yargılanabilmeleri için Cumhuriyet Savcıları gerekli soruşturmayı başlatmalıdırlar.

Vatan, bayrak ve TÜRK MİLLETİ için gözlerini bir saniye bile kırpmadan canından geçecek olan serdengeçti Türk Milliyetçilerinin bu ihanet mutabakatıyla aynı düşünmediklerinden eminiz. Bu serdengeçti Türk Milliyetçilerini hayatlarına şiar edindikleri “Dilde, Fikirde, İşte BİRLİK” söyleminin vücut bulması için birleşmeye, bir olmaya davet ediyorum. Artık kaybedilecek vakit kalmamıştır. Bu tarihi bir görevdir. Gelin; Bir olalım, İri olalım, Diri olalım.

İYİ Parti olarak Büyük TÜRK MİLLETİ’ne söz Veriyoruz;

Mücadelemiz; Son nefer, son nefes, son damla kana kadardır.Mücadelemiz Milliyetçi Türkiye, Turan’a kadardır! Başaracağız, başaracağız, başaracağız!

Tanrı TÜRK’ü korusun ve yüceltsin!!!