Ekrem Başer: “Hizmet Destanı Yazmaya Geliyoruz”

Ekrem Başer: “Hizmet Destanı Yazmaya Geliyoruz”

Ekrem Başer: “Hizmet Destanı Yazmaya Geliyoruz”

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendili vatandaşlarla temaslarını sürdürüyor. Yoğun bir tempoda gerçekleştirdiği saha programlarında 7’den 70’e herkesin sempatisini kazanan Başer, “Merkezefendi’de hizmet destanı yazmaya geliyoruz” dedi.


Hafta sonunu hayli yoğun bir tempoda geçiren Cumhur İttifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratdede Mahallesi’nde hayata geçirilen park ve halı sahanın açılış programına katıldı. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başer, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. İlçenin kalabalık mahallelerinden Muratdede’de önemli bir eksikliğin Büyükşehir Belediyesi tarafından giderildiğini belirten Başkan Adayı Başer, “Denizli Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği bu proje, AK Parti belediyeciliğinin en somut örneklerinden yalnızca bir tanesi. Bu güzel eser için Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren ilçemizin tamamında Büyükşehir Belediyemizle uyum ve koordinasyon içerisinde nice hizmetleri hayata geçireceğiz” dedi.


Merkezefendi’nin Genç, Dinamik Başkan Adayı


AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer gün içerisinde çok sayıda Merkezefendili ailenin konuğu olurken, vatandaşların samimi sohbetleri gönülleri ısıttı. Başer’in Gümüşçay, Alpaslan ve Yenişehir mahallelerinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşlar, Başer’in genç ve dinamik bir başkan adayı olduğu için Merkezefendi’nin çok şanslı olduğunu dile getirdiler. Ekrem Başer ile Merkezefendi’nin hak ettiği hizmetleri alacağına inandıklarını ifade eden vatandaşlar, ilçenin yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasını arzuladıklarını belirterek samimiyeti ve doğallığı için Başer’i tebrik ettiler.


Misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Adayı Ekrem Başer ise “Merkezefendimizin hangi köşesine gitsek, hangi hanesine konuk olsak hemşehrilerimizin samimi sohbetleri ve teveccühleriyle karşılaşıyoruz. Onların düşünceleri bize ilham veriyor. Biz tüm Merkezefendililerle kocaman bir aileyiz. El ele, gönül gönüle verdiğimizde başaramayacağımız şey yok” şeklinde konuştu.