Ekrem Başer hızlı başladı

Ekrem Başer hızlı başladı

Başer: “Aşk bizim için hizmettir, millettir, Merkezefendi’dir”

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 2024 yerel seçimleri öncesinde seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yaptı. Çalışmalar kapsamında teşkilatla buluşan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen ve esnaf ziyareti de yapan Başer, “Aşk bizim için hizmettir, millettir, Merkezefendi’dir” dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan adayı Ekrem Başer, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaret ve temaslarına hızlı bir başlangıç yaptı.  Ekrem Başer seçim kampanyası kapsamında başta AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı  ve ana kademeleri olmak üzere parti teşkilatı ile buluştu. Kentteki sivil toplum kuruluşları ile birlikte önceki dönem belediye başkanlarını da ziyaret eden Başkan adayı Ekrem Başer, Merkezefendi Belediyesi AK Parti aday adaylarının da desteğini alarak ev ziyaretleri, esnaf ve pazaryeri ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. 

Gittiği her yerde sevgi gösterisi ile karşılaşıyor

Gittiği her ziyarette yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer,” Aşk bizim için hizmettir, millettir, Merkezefendi’dir. Girilmedik gönül, çalınmadık kapı kalmayıncaya kadar sokaklardayız. Merkezefendi için yollara düştük. Merkezefendimizi hep birlikte hak ettiği en güzele, en iyiye ulaştıracağız” diye konuştu. Merkezefendi için hazır, azimli ve kararlı olduklarını belirten Başkan adayı Ekrem Başer, “Merkezefendi ilçemiz için kutlu bir yola, yeni bir yolculuğa merhaba dedik. İnşallah bu yolun sonunda hemşehrilerimin desteği ile kazanan Merkezefendi olacak, Denizlimiz olacak” ifadelerini kullandı.