Ekrem Başer Ak Parti’den Aday Adayı

Ekrem Başer Ak Parti’den Aday Adayı

Ekrem Başer, AK Parti Denizli Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı

İş yerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim

Önceki dönem AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Denizli Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. AK Parti Denizli İl Başkanlığı önünde teşkilat mensuplarıyla birlikte basın açıklaması gerçekleştiren Başer, “2023 gibi bu çok önemli olan seçimde de işyerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim. Onun için burada teşkilatımın yanındayım. 14 Mayıs 2023 tarihinde Allah’ın izniyle cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan cumhurbaşkanı yapacağız. Onun içinde sahada bugünden itibaren son dakikaya koşacağız. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.


AK Parti Denizli Teşkilatında hareketlilik sürüyor. Önceki dönem AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 28. Dönem milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Teşkilat mensuplarından oluşan kalabalık bir grupla AK Parti Denizli İl Başkanlığına gelen ve burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Başer, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Sözlerine Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek Başkan Başer, “6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Memleketimiz bir daha böyle acılarla karşılaşmasın” dedi.

“BUGÜNDEN İTİBAREN SON DAKİKAYA KOŞACAĞIZ”

“28. dönem milletvekilliği, 13. Dönem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek amacıyla, memleketimize doğduğumuz büyüdüğümüz şehrimize olan borcumuzu ödemek anlamıyla da, sevdalısı olduğumuz Denizli’ye hizmet etmek için 28. Dönem milletvekilliğine aday adayı oluyorum.  Teşkilatın içerisinde yetişmiş biri olarak 2011 yılından bu yana aktif görevlerde bulunduğum AK Partimizde sahada görev yaptım. 2023 gibi bu çok önemli olan seçimde de işyerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim. Onun için burada teşkilatımın yanındayım. Gerekli evraklarımızı hazırladık, onları il başkanlığına sunacağım. Burada beni yalnız bırakmadığınız için tüm dostlarıma, daha önce birlikte görev yaptığım gençlik kolları başkanım Yusuf Ali Sağlam’a, ilçe başkanlığı dönemindeki yönetimime, bize inanan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim nasip ederse Denizli için koşturmaya adayım. Bu yarışta bende varım diyorum. 14 Mayıs 2023 tarihinde Allah’ın izniyle cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan cumhurbaşkanı yapacağız. Onun içinde sahada bugünden itibaren son dakikaya koşacağız. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.


“ 2 KASIM 2002’DE 19 YAŞIMDA İLK OYUMU KULLANMIŞTIM…”

3 Kasım 2022 yılından gerçekleştirilen ve AK Parti’nin zaferle ayrıldığı seçimlerde ilk kez oy kullandığını ifade eden Başer, “Benimle birlikte yol yürüyen başta ailem, dostlarım, teşkilat mensuplarına herkese teşekkür ediyorum. Ben 2002 seçimlerinde 19 yaşındaydım ve ilk kez oy kullanmıştım. 2002’de AK Parti sandıkları patlatmış ve göreve gelmişti. O günden bu yana ilk oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a veren biri olarak her daim bu kutlu davanın bir neferi oldum. 2002’de bu yana teşkilatın içerisindeyiz. Aday adaylığımız hayırlara vesile olsun. Memleketimiz için çok aktif bir şekilde çalışacağız ve gayret içinde olacağız. Görev almamız durumunda her işi de hakkıyla yerine getireceğimize güvenimiz tam. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.