Ekici’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Ara Tatil Mesajı

Ekici’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Ara Tatil Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Ara Tatil Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Ara Tatil Mesajı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci ara tatiline gelmiş bulunmaktayız. Bu ara tatilde de öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz dinlenecekler ve dönemin yorgunluğunu atacaklardır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ara tatilin ardından, eğitim-öğretim yolculuklarına kararlılıkla devam edeceklerdir. Eğitimciler olarak bizler, genç neslimizi yarınlara taşımak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sorumluluk bilinciyle en büyük zenginliğimiz çocuklarımızı yarınlara hazırlamaktayız.  

Milletçe, daima her koşulda en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza destek olmaktayız. Unutulmamalıdır ki çocuklarımız ülkemizin yarınlarıdır. Çocuklarımız, ülkemizi çalışkanlık, güven, azim ve inanç duygularıyla muasır medeniyetlerin üzerine yükseltecektir. Bizler, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak için azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Öğretmenlerimiz, yarınlarımızın mimarlarıdır. Öğretmenler, büyük bir özveriyle bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimize aktarmaktadırlar. Yeni bakış açılarını eğitim-öğretim hayatımıza kazandırmak için gayretlerini sürdürmektedirler. Tüm meslektaşlarıma, özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 

Çocuklarımız, biricik varlıklarımızdır. Çocuklar, yarınlarımızın güvencesidir. Çocuklarımız, okul sıralarında ve hayatları boyunca elde ettikleri bilgi ve deneyimlerle gelecek hayallerimizi gerçekleştireceklerdir. Bizlerin tüm çabası, çocuklarımızı akademik bilgi, sosyal ve duygusal becerilerle donatarak ülkemizin gelecek ideallerinin gerçekleşmesine katkı sunmaktır. Özveriyle çalışmalarını sürdüren öğrencilerimize ve her daim onların yanında olan velilerimize teşekkür ediyorum.

Müdürlük olarak hedefimiz, Millî Eğitim Bakanlığımızın gerçekleştirdiği yenilikleri eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile buluşturmaktır. Hedefimize ulaşmak için tüm eğitim kurumlarımızı kapasite, verimlilik ve kalite noktasında geliştirmeye çalışmaktayız. Yerel, ulusal ve uluslararası projelerde yer alarak eğitim-öğretim faaliyetlerimizi, çağımızın ilerisine taşımayı amaçlamaktayız. 

Bizler sevgi, saygı ve inanç duygularımızla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Öğrencilerimizin akademik, sosyal ve duygusal yönden gelişimlerine her türlü katkıyı sunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Tüm gayretimiz, öğrencilerimizin her türlü gelişimini en üst noktaya yükseltmek içindir. 

Ara tatile girerken öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm paydaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor, ara tatilin sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyorum