Ekici, Yatılı Bölge Okulunu Ziyaret Etti

Ekici, Yatılı Bölge Okulunu Ziyaret Etti

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ilçe ziyaretleri kapsamında Acıpayam Gölcük İlkokulu ile Gölcük Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük İlkokulu ile Gölcük Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaretinde Müdür Ekici’yi Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ezgi, Okul Müdürü İdil Çetin, öğretmenler ve öğrenciler karışlayarak okullarına gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ziyarette yaptığı konuşmasında “yatılı bölge okullarımız, bakanlığımızın eğitimde fırsat eşitliği anlayışı içinde çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde sürdürmelerini sağlayan eğitim yuvalarımızdır. Çocuklarımız yatılı bölge okullarımızda güvenli ortamlarda devletimizin şefkatli kollarında eğitimlerine akranları ile eşit şartlarda devam ediyorlar. Ülkemizin yarınları çocuklarımızın elinden tutmak, onları geleceğe hazırlamak bizim en öncelikli vazifemizdir. Yatılı bölge okullarımızdan yetişen çocuklarımızın başarı hikâyelerini dinledikçe ve duydukça bu okullarımızda her bir çocuğumuza yapılan dokunuşların değeri bir kez daha anlaşılıyor. Bugün bir araya geldiğimiz evlatlarımız bu toprakların ve ülkemizin gelecekteki yapı taşlarını oluşturuyor. Okulumuz bahçesinden, dersliklerine, sınıflarından pansiyonuna kadar modern bir eğitim yuvasıdır. Acıpayam ilçemizde bölge çocuklarımızın eğitimlerinin devam etmesi adına özveri ile çalışan başta ilçe milli eğitim müdürümüz olmak üzere, okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ziyaretinde öğretmenlerle bir araya geldi, okul bahçesinde öğrencilerle birlikte etkinlikler yaptı, dersliklerde müzik ve grup çalışmalarına katıldı. Son olarak da akşam yemeğinde öğrencilerle beraber olan Müdür Ekici, öğrencilere yemek dağıtarak beraber yemek yedi.