Eğitime sorunlarla Başlıyoruz

Eğitime sorunlarla Başlıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Horzum mesajında “Eğitimdeki sorunları aşmak için çaba göstermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, ülkemizin geleceği için büyük bir öneme sahiptir" dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar dileyen Başkan Horzum, “Eğitim, toplumun temel direğidir ve bizler, eğitimde adaleti, bilimi, laikliği ve çağdaşlığı savunuyoruz. Okulların açılması, çocuklarımızın eğitim hakkını kullanmaları açısından önemli bir adımdır. Ancak bu süreçte ekonomik koşulları göz önünde bulundurursak hem çocuklarımızın hem öğretmenlerimizin hem de velilerimizin hayatlarının oldukça zorlaştığını görüyoruz. Ekonomik koşullar yüzünden çocuklarımızın okul alışverişlerinde yaşanan sıkıntıların farkındayız. Herkesin eşit bir şekilde fırsatlara sahip olduğu bir Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bilimin rehberlik ettiği, laik ve çağdaş bir eğitim sistemine kavuşmak için mücadele ediyoruz. Eğitimdeki sorunları aşmak için çaba göstermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, ülkemizin geleceği için büyük bir öneme sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerim ile tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dolu bir yıl diliyorum" şeklinde konuştu.