Eğitim Uzmanı Şener, Limitli öğrencilerle buluştu

Eğitim Uzmanı Şener, Limitli öğrencilerle buluştu

Limit Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen söyleşide ünlü eğitim uzmanı Cihat Şener, öğrencilerle bir araya geldi. Şener, öğrencilere kariyerleri için önemli tavsiyelerde bulundu

Denizli’de Limit Eğitim Kurumları, önemli bir söyleşiye ev sahipliği yaptı. Düzenlenen söyleşide ünlü eğitim uzmanı Cihat Şener, Limitli öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere eğitim ve kariyer planlarıyla ilgili önemli tavsiyelerde bulunan Şener, ‘Hayallerinize kavuşmak için mücadeleyi asla bırakmayın’ dedi. Öğrencilerden sadece üniversiteyi kazanmanın dışında yeni farklı şeyler öğrenmeleri içinde büyük gayret içinde olmalarını isteyen Şener, “Kendinizi birçok yönden geliştirmeniz gerekiyor. Öğreneceksiniz, gelişen teknoloji ile dünyanın gelişimini göreceksiniz ve daha sonra yine ne yapmak istediğinize siz karar vereceksiniz." Dedi.

Öğrencilere hedef belirleyerek çalışmanın önemine dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Şener, “Derslerinize çok çalışırken, bir taraftan da çok okuyun araştırın. Sınavlarda zaman ve bilgi yönetimi hakkında öğretmenlerinizden mutlaka yardım alın. Hayatınızı eğer bir tane sınava endekslediyseniz sıkıntı var demektir. Çünkü bu sınav bitecek başka sınavlar başlayacak. Kendinizi hazırlayın sınavlar hiç bitmeyecek. Üniversite sınavı sana sadece anlatanı sormayacak. Sana anlatılanları yorumlamanı ve çözümlemeni sunacak.” Dedi. Öğrenci velilerinin de katıldığı söyleşi soru cevap bölümüyle sona erdi. Eğitim uzmanı Cihat Şener, daha sonra Limit Albayrak Kurs Şubesi ve kütüphaneyi ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.