Ege ile Gaga, Pamukkaleli çocuklarla buluşuyor

Ege ile Gaga, Pamukkaleli çocuklarla buluşuyor

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocuklarımızın en sevdiği çizgi film kahramanlarından Ege ile Gaga’yı Pamukkale’mizde ağırlayacağız

(İHA) - Pamukkale Belediyesi TRT Çocuk lisanslı Ege ile Gaga adlı tiyatro gösterisini ücretsiz olarak miniklerle buluşturuyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocuklarımızın en sevdiği çizgi film kahramanlarından Ege ile Gaga’yı Pamukkale’mizde ağırlayacağız. Ücretsiz etkinliğimize tüm miniklerimizi bekliyoruz” dedi.

Pamukkaleli çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler, kurslar düzenleyen Pamukkale Belediyesi, çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerin olan Ege ile Gaga’yı Pamukkaleli çocuklarla buluşturuyor. Geçtiğimiz ay, Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı Pamukkale’ye getiren Pamukkale Belediyesi, bu kez TRT Çocuk ekranlarında çocukların en sevdiği diğer çizgi film kahramanlarından Ege ile Gaga’yı getiriyor. Tiyatroda yeniden can bularak, müzikli bir gösteriyle çocuklarla buluşacak olan Ege ile Gaga, 23 Eylül 2023 Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda saat 11.00 ve 13.00 olmak üzere iki seansta ücretsiz olarak minik seyircilerinin karşısına çıkacak. TRT Çocuk kanalının en sevilen çizgi filmlerinden biri olan Doğa dedektifleri ile anılan, gizemlerin peşini bırakmayan bir çocuk ve maceracı bir karganın sürükleyici maceralarının anlatıldığı Ege ile Gaga, Pamukkale Belediyesi öncülüğünde Denizlili çocuklarla buluşacak. Kahramanlarımız, meraklı dedektif Ege ve yardımcısı, maceracı karga Gaga yepyeni ve sürükleyici bir maceralarını kıpır kıpır danslarıyla Denizlili çocukları eğlendirecekler. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “En değerlilerimiz olan çocuklarımıza sürprizlerimiz devam ediyor. Her çocuk bir kahraman, her çocuk bir maceracı, keşifçi, meraklı. Dedik ki, çocuklarımıza en sevdikleri doğa dedektifleriyle buluşturalım. Geçtiğimiz ay Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı ağırlamıştık. Çocuklarımızda o gösteri de çok eğlenmiştik. Bu ay da, Ege ile Gaga’nın maceralarını birlikte izleyelim istedik. 23 Eylül 2023 Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda saat 11.00 ve 13.00 olmak üzere iki seansta bizlerle buluşacak olan Doğa Dedektifleri Ege ile Gaga’da buluşalım. Hem eğlenip, hem de heyecanlı bir maceranın peşine düşeceğimiz tiyatro gösterisine tüm Denizlili çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.