EGE AVM’de 365 gün indirim var

EGE AVM’de 365 gün indirim var

Denizli’nin alışverişveriş merkezleri arasında önemli bir yere sahip olan EGE AVM’nin Albayrak Şube Müdürü Nazmi Şahin ve Müdür yardımcısı Erdal İri ile çalışma prensiplerini anlattılar.

Denizli’nin alışverişveriş merkezleri arasında önemli bir yere sahip olan EGE AVM’nin Albayrak Şube Müdürü Nazmi Şahin ve Müdür yardımcısı Erdal İri ile çalışma prensiplerini anlattılar.

EGE AVM Albayrak mağazası Müdürü Nazmi Şahin : Bizim işletmemizin başlıca prensibi yılın her günü en iyi kaliteyi , en uygun fiyata satmak, gelen müşterilerimize güler yüzlü hizmet etmek, her zaman Hijyenik olmaktır.

Denizli Genelinde dört işletmemiz var EGE Alış Veriş Merkezleri olarak, Albayrak, Lozan, Selçukbey ve 29 Ekim ‘de  faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bütün işletmelerimizde Hijyen ve ürün tazeliği birinci prensibimizdir, yıllardan beri bize teveccüh gösterip alış verişlerinde bizi tercih eden müşterilerimize sağlıklı ve taze ürünleri en hijyenik ortamda sunuyoruz.

Aynı kalitedeki bir ürünü daha uygun fiyatla bizi tercih eden sevenlerimize sunarak onların bütçelerine katkıda bulunmak önemlidir bizim için.

Tüm iş arkadaşlarımız , tüm mağazalarımızda güler yüzlü ve içten gelerek müşterilerimize hizmet vermelerini son derece önemsiyoruz, bunu genelde başardığımız için yıllardır bizi tercih eden müşterilerimiz  kendilerini aileden biri olarak görür ve bizi tercih etmeye devam eder.

Yılın her günü çok muhtelif ürünlerde indirim kampanyalarımız devam ettiği gibi senede 5 sefer çok özel indirim kampanyaları , çok geniş yelpazede ürünlerle devam ediyor.

Kampanyalarımızı duyurmak için , reklamlarımız oluyor, Gazete ve Radyolarda duyuruyoruz, Bilboard reklamlarında, ayrıca , insörtlerimizle duyurmaya çalıştığımız gibi Alışveriş merkezimizin Web Sitesinde ‘de duyurmaktayız.

Verdiğimiz hizmet, uyguladığımız uygun fiyat politikası, Hijyen ve Güleryüzlü hizmet sonrası devamlı bizi tercih eden müşterilerimiz aslında bizi devamlı iyi olmaya zorluyor, bizde işletme sahibimiz Murat Tütüncü önderliğinde onu fikir ve destekleriyle bunu başarmaya çalışıyoruz.

Günden güne daha gelişen işletmelerimizde uygun fiyata , kaliteli ürün ve hizmet almak isteyenler bizi takip etmeye devam etsinler.