Durmaz, Merkezefendi Belediye Binası önünde Şeniz Doğan’a seslendi

Durmaz, Merkezefendi Belediye Binası önünde Şeniz Doğan’a seslendi

Durmaz, Merkezefendi Belediye Binası önünde Şeniz Doğan’a seslendi

MERKEZEFENDİ’DE SIRTINI  KANDİLE YASLAMIŞ  DEM’LE UZLAŞTINIZ MI?

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Merkezefendi Belediye Binası önünde partilileri ve MHP ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında,  Sezgin Tanrıkulu’nun Denizli ziyaretine dikkat çekip, “Şeniz Doğan’a soruyorum; Sırtını PKK ve Kandil’e yaslamış HDP’nin uzantısı DEM’le Merkezefendi’de uzlaştınız mı?” diye seslendi.

Sezgin Tanrıkulu’nun Denizli’ye gerçekleştirdiği sessiz sedasız ziyaretin yankıları sürüyor. CHP’li Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın karşısına DEM Partisi’nin adayı çıkardığı Merkezefendi’de iki parti arasında seçim pazarlığı iddialarına yol açan Tanrıkulu ziyareti, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk’ün ardından AK Parti Merkezefendi Fatih Durmaz’ın da sert açıklamalarına neden oldu.

Durmaz, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Hasan Aybay ve teşkilat üyeleriyle birlikte Merkezefendi Belediye binası önünde bir basın açıklaması yaptı. Sezgin Tanrıkulu ziyaretiyle ilgili Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a sorular yönelten Durmaz, “Türkiye'nin birçok bölgesinde; sırtını YPG'ye PKK'ya veya Kandil'e yaslamış, HDP’nin devamı olan DEM Parti ile demlenip “Kent Uzlaşısı” adı verilen süslü kelimenin arkasına sığınıp sırf seçim kazanma uğruna anlaşmaya varan CHP zihniyetinin yaptığı gibi; daha bugün toprağa vereceğimiz şehidimiz de  dahil olmak üzere tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak şekilde siz de kent uzlaşısı yaptınız mı? Bunu Şeniz Doğan’a soruyorum. Aynı şekilde 2019 seçimlerinde Merkezefendi ’de HDP ile gizli bir ittifak yapıldı mı?” diye konuştu.

Durmaz, basın açıklamasında şöyle konuştu;

“Bundan birkaç gün önce kamuoyuna yansıdığı üzere CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu Denizli’ye gelmiş ve gizli görüşmeler yaptığı ortaya çıkmıştır.

Sezgin Tanrıkulu'nun Denizli'ye geldiği CHP'nin hiçbir yetkili organı tarafından resmi olarak ilan edilmemiş kamuoyuna bu ziyaret ile ilgili hiçbir bilgi verilmemiştir.

Türk Silahlı kuvvetlerine, polisimize ve güvenlik güçlerimize olmadık iftiralar atan, yurt dışında ve gittiği her yerde ülkemizi ve devletimizi şikayet eden, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı düzenlediği her türlü operasyonunda aykırı sözler söyleyerek silahlı kuvvetlerimizin moral değerlerini hedef alan; Wikileaks belgelerine göre TR 705 kod numarası ile CIA ajanlığı yaptığı tescillenmiş; “SİHA SEZGİN’’ lakabı ile kamuoyunda bilinen Sezgin Tanrıkulu'nun Denizli de ve özellikle Merkezefendi ilçemizde ne işi vardı?

Gizli şekilde Merkezefendi’de bir kafede buluşan Sezgin Tanrıkulu'nun yanında DEM Partili, eski HDP’li ve CHP Denizli teşkilatından hangi isimler vardı?

Türkiye'nin birçok bölgesinde; sırtını YPG'ye PKK'ya veya Kandil'e yaslamış, HDP’nin devamı olan DEM Parti ile demlenip “Kent Uzlaşısı” adı verilen süslü kelimenin arkasına sığınıp sırf seçim kazanma uğruna anlaşmaya varan CHP zihniyetinin yaptığı gibi; daha bugün toprağa vereceğimiz şehidimiz de  dahil olmak üzere tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak şekilde siz de kent uzlaşısı yaptınız mı?

Şeniz Doğan'a bunu soruyorum …

Aynı şekilde 2019 seçimlerinde Merkezefendi ’de HDP ile gizli bir ittifak yapıldı mı?

Hepsinden önemlisi Wikileaks belgelerine göre tescilli bir CIA ajanı olan Sezgin Tanrıkulu neden Merkezefendi’ ye geldi Şeniz Hanım?

Denizli ve Merkezefendi kamuoyu sizden bir cevap bekliyor.

Son sözüm Sezgin Tanrıkulu ve onun gibi düşünen kimselere; Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde, özellikle Denizli’mizde Merkezefendi’de terör ile DEMLENECEK tek bir karış bile toprağımız, önünde bulunduğumuz Merkezefendi Belediyesi'nde de Terörden Demlenenlerin Kandil artıklarının ve doğrudan kandilden talimat alanların asla yeri yoktur. Cumhur ittifakı olarak buna asla izin vermeyeceğiz. Bu konudaki son sözü 31 Mart 2024 günü millerimiz sandıkta söyleyecektir. Buna da inancımız tamdır”