DTB YÖNETİMİNDEN NİHAT ZEYBEKCİ’YE ZİYARET

DTB YÖNETİMİNDEN NİHAT ZEYBEKCİ’YE ZİYARET

DTB YÖNETİMİNDEN NİHAT ZEYBEKCİ’YE ZİYARET

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.


Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve  Yönetimi Ankara’ya çıkarma yaptı. Başkan Tefenlili ve yönetimi AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi sonrasında MKYK listesinde yer alan ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen önceki dönem Bakanımız Sn. Nihat Zeybekci'ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


AK Parti Genel Merkezi’ndeki ziyarete; Başkan İbrahim Tefenlili’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Özay Tanrıverdi, Cemal Kobaş, Meclis Üyesi Ömer Lütfi İnamlıca ve Genel Sekreter Ali Şahin katıldı.


Ziyareti değerlendiren Başkan Tefenlili “Ankara ziyaretimizde Türkiye’nin ve Denizli’nin önemli siyasetçilerinden olan Sn. Nihat Zeybekci’nin misafiri olduk. Ziyaretimizde ülkemizin ekonomik gelişmelerini değerlendirirken, Bakanımızı, Borsamızın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirdik, fikir alışverişinde bulunduk. Bizim için verimli bir ziyaret oldu, misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimiz sunuyorum.Bugüne kadar şehrimizde belediye başkanı olarak, ülkemizde ise milletvekili ve bakan olarak birçok konuda hizmet eden Sn. Zeybekci’nin bu görevi layıkıyla, en üst seviyede yapacağından eminiz” ifadelerini kullandı. 


DTB’nin faaliyetleri ve devam eden projelerinin konuşulduğu ziyaret hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.