DTB Başkanı Tefenlili’den  Polis Haftası Mesajı

DTB Başkanı Tefenlili’den  Polis Haftası Mesajı

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “177 yıllık şanlı geçmişe sahip Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum” dedi.

Polis teşkilatının vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz çalıştığını ifade eden Başkan Tefenlili kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi: “10 Nisan 1845 tarihinde kurulan, ülkemizin köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımız’ın 177. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Geçmişi başarılarla dolu olan Teşkilatımız, devletimizin bölünmez bütünülüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için bir çok başarılı çalışma gerçekleştirmiştir. Polis teşkilatımız şanlı mazisi ve 177 yıllık tecrübesiyle dün olduğu gibi bugün ve yarın da yurdumuzun dört bir tarafında, huzur ve güvenliği sağlayacak, terör örgütleriyle ve diğer suç unsurlarıyla kararlılıkla mücadele edecektir. Kanunlardan aldığı güçle, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan Polis Teşkilatımıza minnettarız.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Şehit polislerimize rahmetle anıyor, gazilerimize esenlikler temenni ediyorum.”