DP Lideri, CHP Seçim Merkezini ziyaret etti

DP Lideri, CHP Seçim Merkezini ziyaret etti

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimin ikinci turu için çalışmalarına devam ediyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’ı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ağırlayan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “28 Mayıs Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinin bir dönemin kapandığı bir dönemin açıldığı, dostluğun, kardeşliğin, barışın kazandığı, çiftçinin, emekçinin, esnafın, köylünün, sanayicinin ve en önemlisi de üniversiteyi bitirmiş gençlerimizin bu sarmaldan kurtulduğu bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Denizli’de Millet İttifakı’nın il başkanları ile bir araya geldi. Millet İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Uysal’a CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 28. Dönem Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP 28. Dönem Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ilçe başkanları ve yönetimleri eşlik etti.

BAŞKAN HORZUM, UYSAL’I CHP’NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ’NDE AĞIRLADI!

Millet İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ağırlayan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum,” Bugün aramızda çok değerli bir konuğumuz var. Demokrat Parti Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal şehrimize hoş geldi.  14 Mayıs'ta milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimini yaptık. Fakat cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. 28 Mayıs bu ülke için bir milat olsun. Bir dönemin kapandığı bir dönemin açıldığı, temiz bir sayfanın açıldığı, dostluğun, kardeşliğin, barışın kazandığı, çiftçinin, emekçinin, esnafın, köylünün, sanayicinin ve en önemlisi de üniversiteyi bitirmiş gençlerimizin bu sarmaldan kurtulduğu bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz. Bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren altılı masayı oluşturan bileşenlerimizle Denizli'de müthiş bir ahenk ve uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bunu bütün Denizli biliyor. Kendisini burada görmekten son derece mutlu olduğumuz Demokrat Parti Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’a şehrimize teşrif ettiği ve bizlere destek olduğu için tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYSAL, “YA BİR DEVRİ KAPATACAĞIZ YA DA BİR DEVRİ AÇACAĞIZ”

CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 28 Mayıs seçimlerini işaret ederek "Bu tarihi kavşakta vereceğimiz karar milletlerin, devletlerin, kimi dönemlerinde olduğu gibi 10 yıllarını ilgilendirir. Ya bir devri kapatacağız ya da bir devri açacağız. O açıdan vatandaşlarımız demokrasi şuuruyla, Cumhuriyet bilinciyle, temel hak ve hürriyetlerine sahip çıkan sorumlu bireyler ve vatandaşlar olarak hem haklarını hem ödevlerini yerine getiren bireyler olarak bu şuuru bu seçimde de yansıtacaktır. 21 yılın sonunda toplum önünde seçime giderken bir beyanname yayınladılar. 'Ne vaat ediyorlar' diye baktığımızda 21 yıl öncesine ekonomiyi döndürmek, çökerttikleri ekonomiyi düzeltmeyi vaat ediyorlar. Mülakatın kaldıracağını ifade ediyorlar. Neyi vaat ediyorlar? Bunca zamandır sayısız imar affı çıkardılar. Bu imar aflarını yasaklayacaklarını ifade ediyorlar. Aslında bu seçim beyannameleri 21 yıllık bir itirafnamedir.  Bizler bütün iftira kampanyalarına rağmen, açık yüreklilikle haykırıyoruz. Bundan sonra bu tür iftiralara, bu tür kampanyalara karşı dişe diş, hak ettikleri cevabı her meydanda her sokakta tüm arkadaşlarımızla beraber vereceğiz. Çünkü artık bu kanımıza dokunan iftiralara tahammül gibi bir hakkımızın olmadığı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı toplantının hemen ardından Bayramyeri ve Kaleiçi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Uysal’a Millet İttifakı’nın Denizli İl Başkanları eşlik etti. Uysal kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından Buldan’a gitti.