DOĞUM GÜNÜNDE YENİDEN DOĞDU

DOĞUM GÜNÜNDE YENİDEN DOĞDU

Özel Denizli Tekden Hastanesi ekibi tarafından önemli operasyonlar gerçekleştirilirken güzel tesadüfler de yaşanmıyor değil.

Özel Denizli Tekden Hastanesi ekibi tarafından önemli operasyonlar gerçekleştirilirken güzel tesadüfler de yaşanmıyor değil.

Babadağlı 76 yaşındaki 3 çocuk babası tekstilci Ahmet Topkara, doğum gününde aracıyla yolculuk yaptığı esnada göğsünde hissettiği şiddetli ağrı nedeniyle Denizli Tekden Hastanesi acil servisine başvurmak istedi. Yapılan muayeneden sonra kalp krizi geçirdiği tespit edilen Ahmet Topkara, zaman kaybetmeden Kardiyoloji Uzmanı Dr.Selim Ünal tarafından anjiyo işlemine alındı. Anjiyodan sonra damarlarının tıkanık olduğu tespit edilen Ahmet Topkara Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Prof.Dr.Ünal Açıkel, Op.Dr.M.Cumur Tenekeci ve Op.Dr.Aytuğ Koçyiğit tarafından by pass ameliyatına alındı.  Yapılan müdahalelerden sonra sağlığına yeniden kavuşan Ahmet Topkara “Doğum günümde ikinci kez doğdum” dedi.

“YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM”

Kriz geçirdiği gün aynı zamanda doğum günü olan Ahmet Topkara, operasyonun ardından kendine gelir gelmez ailesini de karşısında görünce hem mutlu oldu hem gözyaşlarını tutamadı. Yapılan müdahale sonrası sağlığına kavuşan Topkara “Araç kullanıyordum. Bir anda göğsümde ağrı hissettim. doğruca Tekden Hastanesi’nin yolunu tuttum. Acil servisteki arkadaşlar kalp krizi riskine karşı kardiyoloji doktoru Selim Bey’e yönlendirdiler. Kalp krizi geçirdiğim tespit edildi ve aynı gün içinde anjiyom yapıldı. Sonrasında Ünal hocam ve ekibi beni ameliyat ettiler ve şimdi ise yeniden doğmuş gibiyim.  Ünal Bey ve tüm kalp damar cerrahisi servisine bana ve aileme yaşattıkları bu mutluluk için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.