DEVA Partisi pankartları söküldü

DEVA Partisi pankartları söküldü

İl Başkanı Kırar, ‘Yapılanlar bizi üzse de, kırsa da yılmıyoruz. Pazar günü genel başkanımızı Denizli’de ağırlayacağız. Kapı kapı mahalle mahalle ilçe ilçe gezip halkımızı mitingimize davet ediyoruz”

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 13 Kasım Pazar günü Ulus Bulvarında düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. Genel Başkan Babacan’ın Denizli ziyareti ve mitingle ilgili yapılan çalışmaları kamuoyuyla paylaşmak için DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Genel Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Yağan, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Deva Partisi İl Başkanı Kırar, “Genel Başkanımız 3. Kez Denizli’ye gelecek. Deva Partisi’nin 7. Mitingini 13 Kasım Pazar günü saat 15.00’te Ulus Bulvarı’nda yapılacak. Bunun için günlerdir gece gündüz demeden çalışıyoruz. Demokrasi şölenimiz olarak gördüğümüz mitingimiz için her türlü engelleme yapıyor. Tarafımıza billboard vermediği gibi,  gerekli makamlardan izin almış olmamıza rağmen büyük bir gayretle astığımız duyuru brandalarımız da sökülerek, adeta yok ediliyor. Biz de yapılanları milletimize şikayet ediyor ve hukuksuzluklarını milletimizin engin ferasetine bırakıyoruz. Halkımızı partililerimizi Pazar günkü mitingimize davet ediyoruz ” Dedi. Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf’ta “Partimiz 2,5 yıl önce kuruldu. Pandemi yasaklarında uzun süre sahaya çıkamadık. Çalışmalarımızı internet üzerinden uzaktan yaptık. Pandemi yasaklarının ardından sokağa çıktık. Siyaset insana dokunularak yapılıyor. Tüm teşkilatlarımız Denizli teşkilatımız büyük özveriyle, büyük gayretle çalışıyor. Daha çok insanımıza ulaşmak için gece gündüz çalışıyorlar. Ev ev geziyorlar, ilçe ilçe gezip halkımızı mitingimize davet ediyorlar. Mitingler siyasi partilerin görünürlüğünü anlatır” dedi.

Üyesini en çok arttıran partiyiz

 Genel Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen’de, “DEVA partisi olarak 81 il, 737 ilçede örgütlenmemizi tamamladık. 180 bin üyeye sahibiz, bir o kadarda insanımız partimize üye olmak için bekliyor. 5,5 ayda seçime girme yetkisi aldık. Bu güne kadar 16 eylem planımızı açıkladık. Üyesini en çok arttıran siyasi partiyiz. Açıkladığımız eylem planlarımızdan bazıları altılı masada da konuşuldu. DEVA partisi olarak ilk mitingimizi Gaziantep’te yaptık. Denizli mitingimiz, 7. Mitingimiz olacak. Denizli’de olduğu gibi miting için gittiğimiz illerden bazılarında da çeşitli engellemelerle zorluklarla karşı karşıya kaldık. Ama yılmadık. Çok çalıştık büyük kalabalıkları meydanlara toplamayı başardık. Pazar günü de Denizli’de büyük katılımla genel başkanımızı karşılayacağız. Denizli ziyareti genel başkanımızın 3. Ziyareti olacak. Bundan önceki gelişinde genel başkanımız televizyon programında kayken hoş olmayan şeyler yaşandı. Siyasette Denizli’nin ismi bu olaylar yüzünden kötü anılır oldu. Bu olaylar marka şehir Denizli’nin ismine büyük zarar veriyor. Halkımızı partililerimizi mitingimize davet ediyorum” dedi.