DEVA PARTİSİ DENİZLİ HEYETİ, PAZARDA VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

DEVA PARTİSİ DENİZLİ HEYETİ, PAZARDA VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve milletvekili aday adayları sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve milletvekili aday adayları sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. DEVA Partisi Denizli heyeti, ilk olarak Karaman Mahallesi’nde kurulan Kiremitçi Pazar yerinde daha sonra ise Aktepe Mahallesi’nde bulunan Salı Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş, Başkan Kırar’a Ali Babacan’ın ekonominin başına geçmesi gerektiğini söyledi.


DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar ve 28'nci Dönem Milletvekilleri aday adayları Sevgi Dalbudak ,Zeliha çiftçi, Adile Abacı, Mehmet Emir Tuğrul, Fesih Can , Nazmi Kızıltepe Aktepe Mahallesi’nde kurulan Salı pazarında vatandaşın sorunlarını dinledi. Başkan Kırar, “Denizli’de vatandaşlarımızın çektiği ekonomik sıkıntıları yerinde inceledik. Vatandaşımız ne yazık ki günlük ihtiyacı olan sebze ve meyveyi alamıyor. Vatandaşlarımız ekonomiden şikayetçi. DEVA İktidarından çare bekliyor. Bizler de vatandaşlarımıza söz verdik.  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde ekonomiyi şahlandıracağız” dedi.


EKONOMİYİ SADECE BABACAN DÜZELTEBİLİR

DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar ve milletvekillerinden oluşan heyet pazarda vatandaşın dertlerini dinledi. Ekonomiden şikâyet eden vatandaş, ekonomiyi sadece DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın düzelteceğini söyledi.  Vatandaşın sorunlarını dinleyen Başkan Kırar, “Üzülerek belirtmeliyim ki vatandaşımız büyük bir ekonomik buhranın içerisinde. Çare bekliyorlar. Bizlere Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan dönemindeki ekonomiyi anlattılar. Vatandaşımız eski günlere geri dönmek istiyor. Pazardan temel ihtiyaçlarını almakta zorluk çekiyorlar. Domatesin, biberin, patatesin kilosu almış başını gidiyor.  Vatandaş hayat pahalılığından dolayı büyük bir mutsuzluk içerisinde. İktidarın bir an önce değişmesini istiyorlar. Hükümetin mevcut politikalarını beğenmiyorlar. Geçen hafta 20 lira olan salatalığın kilosunun bu hafta 25 lira olduğunu söylüyorlar. Geçen hafta 25 lira olan soğanın ise bu hafta 30 liraya satıldığını söylüyorlar. Vatandaş her gün gelen zamlardan bunalmış bir durumda.  Pazarda bıçak kemiğe dayanmış” dedi.


VATANDAŞ: “TORUNLARIMA MEYVE ALAMIYORUM”

Pazarda büyük bir teveccüh ile karşılanan Başkan Kırar ve heyeti, Pazar fiyatlarını yerinde inceledi. İnceleme esnasında bir vatandaş ile karşılaşan Başkan Kırar vatandaşın derdini dinledi. Vatandaş; “Benim pazar çantam normalde küçük bir çanta.  Şu ana kadar 700 lira para harcadım, daha yarısına kadar anca doldurdum çantamı. Şarküteriye girdim zeytin aldım, birkaç bir şey daha ekledim yanına sadece orası 300 lira tuttu. Nereye kadar böyle devam edecek bilmiyoruz. Önceden 3 kilo aldığım ürünü şimdi 1 kiloya düşürdüm. Artık torunlarıma meyve alamaz hale geldim.  İktidarın bir an önce değişmesini istiyoruz. Biz burada yaşam mücadelesi verirken sarayında gününü gün neden bir Cumhurbaşkanı’na verecek oyumuz yok. Milletin gözü açıldı. Bu iktidarı değiştireceğiz. Millet İttifakı derdimize çare bulacak. Ali Babacan’ın ekonominin başına geçmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 


Pazar yerlerinde ziyaretlerde bulunan ve vatandaşla sohbet eden Başkan Kırar ve ekibi, samimi ve içten hareketleri ile vatandaşa güven verdi.