DESOB heyeti Ankara’ya çıkartma yaptı

DESOB heyeti Ankara’ya çıkartma yaptı

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, DESOB yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdi

(İHA) - Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, esnafın ve odaların istek ve taleplerini üst makamlara anlatmak üzere Ankara’da yönetim, disiplin ve denetim kurulu üyeleri heyeti, Mehmet Ali Erbeği başkanlığında, Ankara’ya ziyaretlerde bulundu.


Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, DESOB yönetim kurulu üyeleri, denetim kurulu üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti’de Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret eden DESOB Heyeti, esnafın istek ve sorunlarına yönelik istişarelerde bulundu. DESOB Heyeti Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. Genel Başkan Palandöken’e de istek ve öneriler hakkında istişare de bulunan DESOB heyeti daha sonra ise MHP Genel Başkanyardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret ederek meclisteki esnaflar hakkında yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. DESOB heyeti son olarak ise Cumhuriyetin 100. Yıl dolayısı ile Anıtkabiri ziyaret etti.
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği Ankara ziyareti hakkında yaptığı değerlendirme de ise “DESOB yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerimiz ile Ankara’da yaptığımız ziyaretlerimizin Denizli esnafımız için hayırlar getirmesini dilerim. Gerek Meclis çalışmaları, gerek yasal düzenlemeler ile esnafımıza yapılacak destekler konusunda taleplerimiz ısrarla tekrar üst makamlarımıza ilettik. Özellikle, kredi konuları, KDV düzenlemesi, emeklilik hakkındaki gelişmeler başta olmak üzere bir çok konu hakkında istişarelerde bulunduk. Esnaflarımızın daha iyi şartlarda hizmet vermeleri için çalışmalarımız devam ediyor ” dedi.